28 Ianuarie, 2010Aperitive
Tarta cu branza, mustar si chimion (240 kcal per portie)
Ingrediente pentru 4 portii:
3 oua
200g urda
300g branza cu 0% grasime
1 iaurt slab
2 linguri de mustar
2 linguri de chimion
60g proteine de soia texturate
Mod de preparare:
Macinati cu mixerul proteinele de soia deshidratate pana se fac praf; apoi le umeziti, pana obtineti consistenta unui aluat, incorporati o lingura de ...Citeste »
28 Ianuarie, 2010Aperitive
Pate de soia, gratinat (200 kcal per portie)
Ingrediente pentru 4 portii:
50 g proteine de soia texturate natur
100g proteine de soia texturate, cu parfum de carne de vita
200g ciuperci
1 ou
1 ceapa
1 lingura de branza de vaci cu 0% grasime
50 g branza cu 20% grasime
marar
piper
nucsoara
Mod de preparare:
Amestecati intr-un vas proteinele de soia rehidratate, oul, branza de vaci, ...Citeste »
SUPA DE LEGUME
Ingrediente:
4 căţei de usturoi
6 cepe
1-2 roşii
3 litri de apă
2 ardei graşi
5 morcovi
o ţelină
o legătură de pătrunjel
condimente: sare, curry, piper
Mod de preparare: Se toacă mărunt morcovii şi ţelina şi se pun la fiert, se toacă apoi ardeii şi roşiile, la sfârşit se adaugă ceapa şi usturoiul tăiate mărunt. Legumele se ţin la foc mic ...Citeste »