Ingrediente:
600 gr rosii cherry (se poate si cu rosii simple, dar trebuie sa fie mai coapte sau cu rosii pasate)
1 lingura busuioc
1 lingurita ulei de masline
sare dupa gust
2 bucati mozzarella
2 pliculete gelatina (intarire rapida)
1 legatura ruccola
Mod de preparare:
Daca se folosesc rosii proaspete
rosiile se acopera pentru 2 minute cu apa fierbinte, apoi se clatesc cu apa ...Citeste »
Ingrediente:
500 gr file de curcan (sau pui)
150 gr mozzarella
50 gr rosii uscate
5 oua
1 lingurita de ierburi aromatice (busuioc, oregano, cimbru)
2 catei de usturoi
2 linguri lapte
1/2 lingurita piper roz macinat
oregano proaspat
Mod de preparare:
File-ul de curcan se toaca pana cand se obtine o compozitie foarte fina.
Se adauga laptele, ouale, sarea, piperul si ierburile, se piseaza usturoiul si ...Citeste »
Penne rigate cu rosii si busuioc
Ingrediente pentru 4 portii:
400 g paste penne rigate
800 g de rosii (proaspete sau in conserva)
1 ceapa
2 linguri de ulei de masline
10 frunze proaspete de busuioc
putin parmezan ras
sare si piper, dupa gust
Mod de preparare:
Pastele se fierb al dente.
Intr-o tigaie mare se prajeste 2 minute ceapa, pana cand devine moale.
Se adauga rosiile ...Citeste »