Ingrediente pentru 10 portii:
piept de pui – 1 kg
salata – 2 capatani
ceapa verde – 1 legatura
ridiche – 4 bucati medii
ardei gras verde – 3 bucati
ceapa – 3-4 bucati medii
unt – 15-20 gr
rodie – 1/2 bucata medie
maioneza light (1 borcanel)
sare, piper negru – dupa gust
Mod de preparare:
Pieptul de pui se pune la fiert cu 1 lingurita ...Citeste »
Ingrediente pentru 10 portii:
ton in suc propriu – 1 conserva (200 gr)
oua fierte – 3 bucati
ceapa – 1 bucata
mar – 1 bucata
cascaval (cheag tare) – 100 gr
rodie – 1/2 bucata
sare, piper negru – dupa gust
maioneza light – 75 gr
iaurt natur (smantana) – 50 gr
Mod de preparare:
Se amesteca maioneza cu iaurt.
Ceapa se taie marunt, se pune ...Citeste »
Ingrediente pentru 4 portii
Pentru salata:
4 oua fierte
100 gr masline negre
100 gr fasole verde
50 gr porumb fiert
o ceapa rosie
1 conserva de ton
1 conserva ansoa
200 gr rosii
1 ardei gras rosu
1 salata verde
Pentru sos:
2-3 catei de usturoi
1/2 lingurita de sare
4 linguri de apa fierbinte
2-3 linguri de ulei de masline
1 lingura zeama de lamaie
Mod de preparare:
Intr-o cratita, se inabusa ...Citeste »