Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Despre slabire rapida

Dieta “Slabire Rapida”

Diete “Slabire rapida” 15 Comentarii

Micul dejun

O jumatate de grapefruit sau un pahar de suc de graprefruit neindulcit.
Doua oua fierte sau prajite in putin ulei de masline.
Doua felii de sunca presata, de pui.

Gustare

Un mar sau un alt fruct

Pranz

O jumatate de grapefruit sau un pahar de suc de graprefruit neindulcit.
Carne slaba de pui sau peste fiarta, la ...Citeste »

Dieta “GESTA”

Diete Scurte, Diete Vedete, Diete “Slabire rapida” 4 Comentarii
Dieta “GESTA”

Dieta Gesta – generalitati
Nutritionista franceza Madeleine Gesta a pus bazele acestei diete, care ii poarta si numele. Ideea de baza a dietei este: hidratarea corecta si consumul mare a supelor de legume, precum si savurarea fiecarui fel de mancare ca si cum ar fi cea mai delicioasa bomboana.
Alimente incluse in dieta Gesta sunt: pestele la ...Citeste »

Dieta pentru slăbire rapidă!

Diete “Slabire rapida” 16 Comentarii

ZIUA I

mic dejun – ora 8-9: 1 iaurt degresat (0.1% grăsime) şi cereale integrale
gustare – ora 10-11: 2 kiwi
prânz – ora 14: piept pui la grătar şi salată de varză
gustare – ora 16-17: 1 măr
cina – maxim ora 19: piept pui la grătar şi salată de varză

ZIUA II

mic dejun – ora 8-9: 1 pahar lapte ...Citeste »

Dieta rapida: 15 kg in 21 de zile

Diete “Slabire rapida” 43 Comentarii
Dieta rapida: 15 kg in 21 de zile

Contra
Din pacate, dietele rapide au cea mai mare cautare. Tot din pacate, pe internet, o adolescenta va gasi mai repede o dieta drastica si care promite o slabire rapida decat indici/sfaturi despre cum sa traiesti si slabesti sanatos si sa nu apelezi la astfel de regimuri de infometare.
Kilogramele in plus sunt in primul rand o ...Citeste »

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: