Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Grupa sanguina A – Ceaiuri de plante

Grupa sanguina A


Marina Capaţîna (Slăbuţa), Iniţiatorul mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România, Iniţiatorul Primei Petiţii Naţionale Pentru Dreptul la o Viaţă Sănătoasă, Artist Vizual, Co-Fondator Slabute.ro

Grupa sanguina A – Ceaiuri de plante, articol scris de catre Slăbuţa

Alimentaţia ideală pentru persoanele cu grupa sanguină A – Ceaiuri de plante

Ceaiuri de plante

RAŢiE / FRECVENŢĂ:

  • 1-3 căni pe zi
AVANTAJOS
NEUTRU DE EVITAT
aloe agude
izma salbatica
brusture mare
cimbru
matase de porumb
ghimbir coada soricelului
otetar
ginseng
coada de stejar alb
revent
lucerna
flori de tei japonez
trifoi rosu
maces
frunze de capsuna
musetel
frunze de zmeura
paducel
gentiana
pojarnita
gura lupului
scoarta de ulm american
hamei
silibum (armurariu) menta (si izma salbatica, de padure)
valeriana
mesteacan alb

papadie

patrunjel

podbal

lamaita canadiana

radacina de lemn dulce

rocoina

salvie

siminichie

soc

traista ciobanului

verbina

voronic

Bibliografie:

  • Dieta grupelor sanguine – Autor: Anita Hessmann – Kosaris; Traducere: Alexandra Greceanu; Editura: GEMMA; Data aparitiei: 2006; Numar de pagini: 110
  • Alimentatia adecvata celor 4 grupe sanguine – Autor: Peter J. D`Adamo, Catherine Whitney; Traducere: Dana Brehar-Cioflec; Editura: Roata; Data aparitiei: 2004; Numar de pagini: 392

Mai cititi si...

Scrie o părere

Dacă vrei să discuţi mai multe despre stilul de viaţă sănătos şi alimentatia corectă, intră pe forum!

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare:
Grupa sanguina A (3 / 13)


Alimentaţia ideală pentru persoanele cu grupa sanguină A - Condimente, verdeţuri şi mirodenii Condimente RATIE / FRECVENTA: Asezonarea salatelor si mancarurilor AVANTAJOS NEUTRU DE EVITAT ghimbir agar-agar capere malt de orz anason compoturi melasa (sirop ...