Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Slabute Concurs. Votare criterii multiple.

Anunturi, Promo, Stiinta si Tehnologie


Dorin Sirbu (Vadmin) este Co-Fondator al celei mai ample campanii online de informare si promovare a stilului de viata sanatos, campanie cunoscuta sub denumirea Slabute. Dorin Sirbu este preocupat, inca de la varste fragede, de stiinta, filosofie si oameni. A activat cu succes in diverse domenii si a inventat concepte noi atat in domeniul tehnic, cat si social.

Slabute Concurs. Votare criterii multiple., articol scris de catre Vadmin

Comuniunea frumoasă dintre experienţă, cunoaştere, dragoste pentru oameni şi pasiune pentru tehnologie a dat naştere “fenomenului Slăbuţe”.

Prezent si inovatie

splash stiinta tehnologie Slabute Concurs. Votare criterii multiple.Pe parcursul ultimilor 3 ani de cercetare si dezvoltare, pe Slabute nu s-au stabilit doar standarde in domeniul stilului de viata sanatos (ex: “Nu trebuie sa slabesti, trebuie doar sa-ti schimbi stilul de viata“), dar si in domeniul organizarii de comunitati online, tendinte in design, functionalitati noi si alte aspecte de pe urma carora se poate beneficia zilnic pe Slabute.

Slabute a fost creat sa fie cat mai aproape de oameni si de necesitatile lor. In prezent pe Slabute sunt active peste 15 sectiuni, unele dintre ele unice in Romania (o parte din ele chiar si in afara tarii) cum ar fi Calculatorul Nutritional Slabute,  Forumul Slabute, concursurile de slabit sanatos, baza de date cu indice glicemic si incarcatura glicemica, tickere personalizate, grafice de evolutie, widget-uri de informare (E-uri, indice glicemic, calorii, etc.) si alte functionalitati avansate, create pentru cei care doresc sa adopte un stil de viata sanatos si corect.

Slabute Concurs

In data de 22 decembrie 2010 am lansat sectiunea Concurs.Slabute.ro, o sectiune creata pentru ca membrii comunitatii, intr-un mod interactiv, distractiv si corect sa cunoasca lucuri noi si sa poata face schimb de experienta. Toate concursurile organizate pana acum, pot fi gasite in arhiva de concursuri.

Dupa forma de organizare pot fi gasite 3 tipuri de sectiuni pentru concursuri:

Din punct de vedere administrare, crearea unui concurs pe Slabute, este o procedura care implica mai multi pasi si implica setarea mai multor parametri, cum ar fi tipul concursului, modul de desemnare castigator, regulamentul, imaginile de prezentare, mecanismul de votare si alti parametri de natura tehnica.

Pentru ca aceste concursuri sa fie organizate cat mai corect si pentru ca sansele de participare la concurs sa fie pentru toti egale, s-au implementat mai multe mecanisme de protectie, care sa nu permita inregistrarile multiple, voturile multiple sau comportament necivilizat. Astfel, toti participantii beneficiaza de sanse egale si de un rezultat corect.

Posibilitatea de a lasa o impresie in pagina participantului favorit este o alta facilitate apreciata de catre participantii la concursurile Slabute.

Votare criterii multiple

Mecanismul de votare este unui dintre parametrii care se seteaza in procesul de organizare a unui concurs pe Slabute. In functie si de particularitatea fiecarui concurs, se pot alege mai multe mecanisme de votare:

  • Votare cu nota de la 1 la 5 stele
  • Apreciere (“inima”)
  • Votare criterii multiple (nou)

Votare criterii multiple este noul mecanism de votare implementat pe Slabute Concurs. Odata cu implementarea acestui mecanism am extins posibilitatea de exprimare si evaluare a fiecaruia. Un votant poate acorda la o anumita participare mai multe note pentru dieferite criterii.

Un nou concurs

Concurs retete sanatoase: Ciuperci este primul concurs care beneficiaza de mecanismul de votare criterii multiple. In acest concurs fiecare participant va dispune de posibilitatea de a aprecia reteta respectiva dupa mai multe criterii, respectiv: Aspect, Gust si Sanatos. Nota finala este calculata automat in functie de notele acordate pentru celelalte criterii.

Slabute Concurs - Votare criterii multiple

O alta facilitate utila este ca notele pentru criteriile de votare nu trebuie acordate in acelasi timp. De exemplu, v-a placut o reteta din punct de vedere aspect si vi se pare sanatoasa, dar ca sa ii puteti acorda o nota pentru gust trebuie sa o gatiti. Dupa ce gatiti aceasta reteta, puteti reveni cu o impresie in ceea ce priveste si gustul ei. Mecanismul va accepta votul pentru Gust. De asemenea puteti lasa si o impresie autorului prin scrierea unui comentariu.

Daca aveti o idee interesanta de concurs si considerati ca poate beneficia de mecanismul de votare criterii multiple, va rugam sa ne scrieti folosind pagina de contact.

Mai cititi si...

Scrie o părere

Dacă vrei să discuţi mai multe despre stilul de viaţă sănătos şi alimentatia corectă, intră pe forum!

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare:
Anunturi, Promo, Stiinta si Tehnologie (73 / 410)


Ingrediente blat: ou de gaina - 100 gr (2 bucati) praf de copt, scazut in sodiu - 6 gr faina integrala de grau - 105 gr zahar brut - 13 gr lapte - 60 ml ...