Ingrediente pentru 28 bucati (~57 kcal/bomboana):
prune uscate – 165 gr
nuci – 100 gr
merisoare uscate – 125 gr
pentru invelis:
nuci – 25 gr
cacao – 8 gr
zahar brut/sirop de agave – 15 gr
Mod de preparare:
Ingredientele se pun in blender si se mixeaza.
Se formeaza bomboane in forma de bilute, dimensiunea aproximativa a unei nuci, in jur de 15 gr ...Citeste »
Ingrediente:
1 1/2 cana faina de migdale (se poate inlocui cu faina grau integrala)
3/4 cana cacao
1/2 lingurita sare
1/4 lingurita piper macinat foarte fin
1/2 lingurita scortisoara macinata
160 gr unt, moale
115 gr zahar brut, natural
1 ou mare
1 1/2 lingurita extract natural de vanilie
zahar brut pentru ornat
Mod de preparare:
Faina de migdale, cacao, sarea, piperul si scortisoara se amesteca foarte ...Citeste »