Ingrediente pentru 16 prajiturele:
zahar brun/fructoza/sirop de agave – 100 gr
galbenusuri fierte – 4 bucati
unt – 30 gr
rom/lichior de oua – 3 linguri
nuca de cocos rasa – 100 gr
ciocolata
Mod de preparare:
Toate ingredientele, in afara de ciocolata, se amesteca bine si se formeaza bilute.
Se face o adancitura pe mijloc.
Ciocolata se topeste pe bain-marie.
Se pune o picatura de ...Citeste »
Iti propunem o alta varianta de desert dietetic delicios pentru masa de Craciun – o reteta de cheesecake sicilian.
Ingredientele sunt pentru 12 portii, iar o portie are ~230 kcal.
Ingrediente blat:
oua – 2 bucata
fructoza/sirop agave/miere – 25 gr
esenta de vanilie
faina integrala – 50 gr
praf de copt – 3 gr
Ingrediente umplutura:
branza de vaci degresata – 1 kg
fructoza/sirop ...Citeste »
Prajitura cu ciocolata, Montignac faza I
Ingrediente:
310 gr ciocolata neagra (70% cacao) rupta bucati, plus 185 gr pentru topping
10 oua mari, cu galbenusurile separate de albusuri
Mod de preparare:
Captusiti un vas cu pergament pentru gatit.
Pe margine, pergamentul ar trebui sa fie cu cativa cm mai inalt decat vasul.
Preincalziti cuptorul cu 15-20 de minute la 200 de grade ...Citeste »