Ciorba taraneasca de manzat
Ingrediente:
Carne manzat (pulpa, spata) – 750 g
Morcov – 150 g
Patrunjel radacina – 75 g
Pastarnac – 75 g
Telina radacini – 100 g
Ceapa uscata – 150 g
Cartofi – 300 g
Ardei gras verde – 150 g
Varza alba – 100 g
Rosii – 300 g
Bulion de tomate – 50 g
Leustean verde – 50 g
Mazare verde boabe – ...Citeste »
19 Ianuarie, 2010Aperitive
Ingrediente:
4 ardei grasi de diverse culori sau 4 gogosari
5 linguri de maioneza sau sos de iaurt
3-4 castraveti in otet
200 gr piept de pui
1 mar
1 legatura de marar proaspat
1 rosie
sare
piper
Mod de preparare:
Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare.
Castravetii se scurg de otet si se taie in cubulete.
Pieptul se scurge si se lasa la racit, ...Citeste »
Ingrediente pentru 1 portie:
1 ou
200g branza de vaci 0% grasimi
1 lingura de ulei masline
suc de la 1/2 lamaie
piper
Mod de preparare:
Se amesteca galbenusul cu branza.
Se adauga uleiul si sucul de lamaie.
Piperati.
Albusul se bate spuma si se adauga cu delicatete la sos.
Se serveste la peste rece sau cald.
Informatii nutritionale per portie: 260 kcal
Reteta recomandata de slabuta: Kathy ...Citeste »