Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Prin implicare obtinem rezultate

Promo, Social


Marina Capaţîna (Slăbuţa), Iniţiatorul mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România, Iniţiatorul Primei Petiţii Naţionale Pentru Dreptul la o Viaţă Sănătoasă, Artist Vizual, Co-Fondator Slabute.ro

Prin implicare obtinem rezultate, articol scris de catre Slăbuţa

Sanatatea publica este o problema care nu poate fi ignorata. In Romania, aproximativ 30% din populatie sufera de obezitate, iar numarul copiilor supraponderali este foarte mare. Sunt cifre alarmante, drept pentru care trebuia luata o initiativa concreta de informare a populatiei si in 2008 s-au pus bazele primei comunitati 100% pentru stilul de viata sanatos, comunitate pe care o cunoasteti sub numele Slabute.

Inca de la inceputul comunitatii, am constatat ca existau foarte multe probleme pentru care nu exista o preocupare reala in Romania (se promova consumul pastilelor de slabit, se incuraja si se incurajeaza si in prezent anorexia prin modelele prezentate in media, se promovau dietele-minune, se cunoasteau prea putine sau se evitau discutiile despre unul dintre cei mai periculosi aditivi alimentari, prezent in foarte multe produse – glutamat monosodic, etc).

In ultimii 3 ani, din fonduri proprii, am reusit prin munca si efort comun sa informam corect si impartial si sa ajutam sute de mii de oameni. Drept dovada, dupa aparitia Slabute s-au schimbat foarte multe si s-au obtinut rezultate fara echivalent in domeniu, unele chiar la nivel legislativ – interzicerea unor pastile de slabit.

Este timpul ca Initiativa sub numele Slabute sa evolueze si sa devina oficial o preocupare nationala, a tuturor, pentru stilul de viata sanatos si sa obtinem in continuare rezultate la fel de bune ca pana acum.

Cateva zeci de oameni au reusit imposibilul, cateva sute de mii vor reusi si mai mult!

Sa identifici problemele existente, sa informezi corect si impartial prin articolele documentate, sa mentii la zi un Index al alimentelor cu indicele glicemic si incarcatura glicemica, sa verifici corectitudinea informatiilor si sa validezi zeci de mii de alimente, sa fii alaturi de cateva sute de mii de oameni care au nevoie de ajutor si sa oferi sfaturi corecte de peste 3 ani, sa identifici problema aditivilor alimentari si sa pui la dispozitie informatii complete despre acestia, sa mentii comunitatea la cel mai inalt nivel de calitate, seriozitate si impartialitate, sa dezvolti incontinuu si sa aduci in permanenta inovatii si, suplimentar, la toate acestea sa mai rezisti la atacuri puerile si furturi de informatii este un efort foarte mare pentru cativa oameni.

splash sunt responsabil Prin implicare obtinem rezultateDupa cum observati, sa mentii aceasta comunitate la nivelul actual este un lucru foarte greu si pe masura ce creste, daca vrem cu adevarat sa avem rezultate pozitive in domeniul stilului de viata sanatos si ca efortul depus pana acum sa nu se piarda in zadar, este nevoie de implicarea directa a fiecaruia.

Va rog sa ne ajutati in promovarea, sustinerea si implicarea a cat mai multor oameni.

In noua sectiune SUNT RESPONSABIL am deschis 3 modalitati noi prin care va puteti implica si contribui.

1. Prima comunitate 100% pentru stilul de viata sanatos deschide Prima Petitie Nationala pentru dreptul la o viata sanatoasa. Impreuna, dorim sa obtinem noi rezultate reale, la scara legislativa.

Va invitam alaturi de prietenii, colegii si familia voastra, sa semnati aici. Trebuie sa strangem minim 100.000 semnaturi pentru ca sa reusim sa influentam in mod pozitiv legislatia in vigoare.

2. Sa promovam comportamentul responsabil, sa aratam tuturor ca existam si ca stilul de viata sanatos este o normalitate.

Va invitam sa participati la initiativa SUNT RESPONSABIL! Impreuna aratam lumii ca existam.

3. Dupa cum am mentionat mai sus, efortul pentru a ajuta, a informa corect societatea si a dezvolta cele 12 sectiuni oferite gratuit pe Slabute este foarte costisitor. Puteti contribui la sumele cheltuite lunar prin donatia lucrurilor nesanatoase, care v-au creat dependenta:

Fii liber! Doneaza-ti dependenta!

Toate acestea vor duce la rezultate reale in domeniul sanatatii si speram sa creasca gradul de implicare sociala, necesar tarii noastre.

Mai cititi si...

  • Prima Petitie Nationala pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa
    Semneaza aici PRIMA PETITIE NATIONALA pentru dreptul la o viata sanatoasa (clic pe link). Ne propunem sa aratam ca nu suntem o minoritate si drepturile noastre trebuie luate in calcul si respectate! Un numar mare
  • Slabute 3 – mai multa utilitate si stil autentic
    Tranzitia spre Slabute 3 a inceput inca din luna mai 2011. Pe parcursul acestei luni s-au realizat o serie de imbunatatiri atat din punct de vedere functional, cat si din punct de vedere estetic,
  • SUNT RESPONSABIL – Slabute Social
    “Lumea in care traim este o matematica foarte complexa si tot ce se intampla este o consecinta fireasca a actiunilor fiecaruia dintre noi.” … asa a aparut si Slabute, ca o “consecinta fireasca” a actiunilor
  • Romanii semneaza Prima Petitie Nationala pentru dreptul la o viata sanatoasa
    La scurt timp dupa ce am anuntat ca s-au strans 1.000 de semnaturi pentru Prima Petitie Nationala pentru dreptul la o viata sanatoasa, astazi avem deja peste 3.000 de semnaturi. Am observat ca majoritatea oamenilor doresc
  • 1 Mai – Ziua Muncii
    Sarbatoarea de 1 Mai – Ziua Muncii are o semnificatie speciala pentru toti cei implicati la crearea si dezvoltarea Slabute. Timp de aproape 4 ani s-a muncit incontinuu pentru a informa, a ajuta, a inova

Scrie o părere

Dacă vrei să discuţi mai multe despre stilul de viaţă sănătos şi alimentatia corectă, intră pe forum!

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare:
Promo, Social (55 / 407)


Ingrediente: pulpa superioara de curcan fara os si piele, 860g 1 conserva ciuperci intregi, 220g 1 cutie rosii decojite, 150g 1 ceapa rosie, 35g 1 morcov, 130g 1 ardei gras rosu, 195g 4-5 catei de ...