Ingrediente pentru 1 portie:
1 ou
200g branza de vaci 0% grasimi
1 lingura de ulei masline
suc de la 1/2 lamaie
piper
Mod de preparare:
Se amesteca galbenusul cu branza.
Se adauga uleiul si sucul de lamaie.
Piperati.
Albusul se bate spuma si se adauga cu delicatete la sos.
Se serveste la peste rece sau cald.
Informatii nutritionale per portie: 260 kcal
Reteta recomandata de slabuta: Kathy ...Citeste »
O pizza 100 % Monti si o nebunie de arome. Nu vreti sa stiti cata din asta mananc eu odata.
slabuta Adynna, autoarea acestei retete
Ingrediente pentru 8 portii:
Aluat (blat) pizza:
Cascaval, 300g
Ou de gaina, 480g
Faina de naut, 50g
Smantana 12% grasime, 250 grame
Umplutura:
Ulei de masline Extra Virgin, Argolis, 30ml
Masline negre, 100g
Ciuperci champignon crude, 500g
Rosii, 800g
Ardei gras galben, 200g
Ceapa, ...Citeste »
Oua umplute cu ton, reteta de Craciun
Ingrediente:
5 oua, fierte tari
o conserva de ton (in apa sau ulei)
rosii
maioneza
patrunjel, pentru ornat
sare
piper
Mod de preparare:
Se fierb ouale.
Se taie pe lungime in 2 jumatati.
Se scot galbenusurile.
Separat galbenusurile se amesteca cu tonul maruntit. Se adauga sare si piper dupa gust.
Se umplu albusurile cu aceasta compozitie.
Se aseaza pe un platou.
Deasupra se pune ...Citeste »
Este o reteta pe care o voi face pentru a 3-a ora, de fiecare data de Craciun.
Foarte frageda, aromata si suculenta.
Se face timp indelungat. Vreo 5-6 ore, la foc mic.
Ingrediente:
1,5 kg pulpa de porc
750 ml vin rosu, demi-sec
200 ml otet
3 linguri ulei masline
2 cepe
usturoi, pisat
foi de dafin
boabe de piper
3 linguri miere
sare
Mod de preparare:
Se face marinada, ...Citeste »
Ingrediente:
salata verde
branza sau mozzarella
oua fierte tari
sunca de Praga
rosii
castraveti
ardei galben
ceapa verde
masline negre
sos vinaigrette
sare
piper
Mod de preparare:
Sunca de Praga se taie in fasii subtiri, branza sau mozzarella in cubulete si se pun intr-un castron mai maricel.
Se taie ouale felii subtiri si se pun in castron, peste sunca si mozzarella.
Se taie rosiile si castravetii in felii.
Se taie ardeiul galben ...Citeste »