Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Pizza Montignac

Paste, Pizza, Retete Montignac faza I


Marina Capaţîna (Slăbuţa), Iniţiatorul mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România, Iniţiatorul Primei Petiţii Naţionale Pentru Dreptul la o Viaţă Sănătoasă, Artist Vizual, Co-Fondator Slabute.ro

Pizza Montignac, articol scris de catre Slăbuţa

O pizza 100 % Monti si o nebunie de arome. Nu vreti sa stiti cata din asta mananc eu odata.
slabuta Adynna, autoarea acestei retete

Ingrediente pentru 8 portii:

Aluat (blat) pizza:

Umplutura:

Mod de preparare:

Se curata ceapa, se taie cat mai fin si se pune la calit in 2 linguri de ulei de masline (atentie sa nu se arda). Se face la fel cu ardeiul si cu ciupercile.

Rosiile se pun 1 min in apa clocotita, dupa aceea se dau in apa rece si se curata de pielita si de samburi si pulpa se taie marunt. Se adauga si rosiile peste amestecul de legume si se lasa sa scada.

Se adauga carnea cand legumele sunt aproape gata (atentie, legumele trebuie sa fie aproape complet gatite pentru ca in cuptor nu vor sta foarte mult).

Blatul se pregateste chiar inainte de a-l baga la cuptor, altfel se lasa.

Se separa albusurile de galbenusuri si se bat albusurile spuma cu putina sare. Galbenusurile se amesteca cu cascavalul dat pe razatoarea mica si cu 250 grame smantana slaba.

Albusurile batute se amesteca cu faina de naut si apoi se amesteca cu galbenusurile, cascavalul si smantana.

Se pun in tava, se pune deasupra amestecul de legume si carne, se pun maslinele si se da la cuptor pentru 30 de minute.

E delicioasa si e conform monti.

Informatii nutritionale:

8 portii
TOTAL: 2910 grame /3454 calorii
PER PORTIE:363 grame/430 calorii
PER 100 GR: 100 grame/118.7 calorii

coc pizza photo final Pizza Montignac

Mai cititi si...

  • Ciulama de ciuperci
    Ciulama de ciuperci Ingrediente (pentru 4 portii) 1 ceapa maricica (80 gr) 400 gr ciuperci champignon proaspete 200 g smantana slaba 1 lingura de faina (17 gr) 1 lingura ulei de masline sare, piper verdeata (marar) 2 catei de usturoi Mod de preparare: Ceapa se curata,
  • Chiftelute din soia, Montignac
    Chiftelute din soia, a la Monti Ingrediente: 100 gr soia granule 4 catei de usturoi – 15 gr 1 ceapa – 75 gr patrunjel – 9 gr 2 linguri ulei masline – 15 gr 2 linguri faina de naut – 17 gr sare,
  • Tiramisu dietetic – Retete prajituri Craciun
    Aceasta reteta de Tiramisu este o surpriza dietetica ideala pentru cei care sunt adepti ai stilului de viata sanatos. Din ingredientele de mai jos vei obtine o prajitura de 12 portii. O portie are ~240
  • Clatite umplute cu pui si ciuperci si sos bechamel, Montignac faza I
    Ingrediente clatite: Faceti clatite din faina de naut, asa cum am aratat la socca (click). Ingrediente umplutura: 1 ceapa 400 gr ciuperci piept de pui tocat pasta de rosii fara adaosuri sare piper usturoi oregano apa Ingrediente sos bechamel: 1 lingura plina faina de naut 2 linguri ulei de
  • “Cartofi prajiti / copti”, Montignac faza I
    Ingrediente pentru 3-4 persoane: 125 gr faina de naut 1 lingurita ulei de masline 500 ml apa sare Mod de preparare: Apa se pune la fiert cu sarea si uleiul Cand apa incepe sa fiarba, se pune faina de naut si se

5 păreri despre “Pizza Montignac”

  1. 5
    Victoriaaaa

    Eu nu am citit cartea- inca- si nu inteleg ceva…faina de naut se combina cu proteine? Stiu ca principiul de baza e sa nu combini proteine cu glucide.. nu mai inteleg :)

  2. 4
    Florina

    Iti multumesc Slabuta pt. ajutor … din nou :)

  3. 3
    Slăbuţa

    Buna Florina, :)

    Un ou are ~50-60 gr. Ar fi cam 8-9 oua.

    Slabuta

  4. 2
    Florina

    Wow! Arata senzational! Vreau si eu sa o fac, dar nu stiu cat inseamna 480g de oua. Ma poate ajuta cineva?

  5. 1
    Paula

    Arata nemaipomenit! Abia astept sa o incerc!Maine asta o sa pap :D

Scrie o părere

Dacă vrei să discuţi mai multe despre stilul de viaţă sănătos şi alimentatia corectă, intră pe forum!

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare:
Paste, Pizza, Retete Montignac faza I (41 / 44)


Ingrediente: 410 gr faina integrala 1 plic drojdie uscata 300 ml apa calda 1 lingurita sare Mod de preparare: Drojdia se pune in apa calduta si se amesteca. Se lasa cam 15 minute. Apoi se ...