Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Felicitare de 8 Martie

Felicitari, Promo, Social


Dorin Sirbu (Vadmin) este Co-Fondator al celei mai ample campanii online de informare si promovare a stilului de viata sanatos, campanie cunoscuta sub denumirea Slabute. Dorin Sirbu este preocupat, inca de la varste fragede, de stiinta, filosofie si oameni. A activat cu succes in diverse domenii si a inventat concepte noi atat in domeniul tehnic, cat si social.

Felicitare de 8 Martie, articol scris de catre Vadmin

“Pe Slabute sarbatoarea de 8 Martie este mult mai mult decat o zi a femeii … este ziua femeii speciale”

Pe cat de simpla este povestea Slabute, pe atat de greu a fost drumul pana in prezent, pe atat de mari au fost sacrificiile, pe atat de mari au fost piedicile, dar la fel de mari au fost rezultatele pentru toti cei din jur – avem una dintre cele mai active tari din lume care militeaza pentru stilul de viata sanatos. In 3 ani s-au reusit foarte multe, dar la fel de multe au ramas de facut.

O femeie este preocupata de sanatatea oamenilor si in 2008 s-a implicat. Alte femei au inteles gravitatea problemei, s-au alaturat si au ajutat. Astfel, impreuna au facut ca Slabute sa nu fie doar prima comunitate pentru stilul de viata sanatos din Romania, dar si comunitatea care a invatat romanii de pretutindeni cum sa traiasca sanatos, comunitatea care a adus noi standarde in domeniu, comunitatea care a ajutat pe toti cei care aveau nevoie si care prin informarea corecta si impartiala a salvat multe vieti.

In prezent, sa fii un membru Slabute, inseamna sa prezinti cele mai frumoase calitati umane.

De ce membrii slabute sunt speciali? Preocuparea pentru cei din jur devine o prioritate doar atunci cand ai constiinta si cunostintele necesare pentru a face acest lucru, cand ratiunea reuseste sa depaseasca problemele cotidiene si intelege necesitatea implicarii in problemele societatii, cand ratiunea intelege ca un om inseamna mult mai mult decat cateva instincte primare si o lupta pentru existenta, cand ratiunea intelege ca o societate mai buna, inseamna un loc mai bun pentru fiecare.

Membrii Slabute fac cele de mai sus zilnic. Sunt un exemplu pentru cei care au fost prea slabi, au pierdut increderea si au intrat in “malaxorul” crizei contemporante. Au avut puterea si capacitatea de a nu se lasa dusi de valul societatii in declin si au realizat ca oamenii au nevoie de ajutor ca sa-si dea seama de directia in care merg. Asa s-au schimbat si se schimba zilnic multe vieti pe Slabute … asa zilnic membrii Slabute isi dobandesc dreptul de a fi speciali.

Impreuna au reusit ceva fara precedent – au pus bazele stilului de viata sanatos din Romania. Acest lucru nu este doar o reusita in domeniul stilului de viata sanatos, dar este inca un pas important in evolutia femeii contemporane in societate … s-au implicat, au muncit, au stiut, au reusit si au aratat tuturor ca se poate.

Suntem onorati ca avem o comunitate in acest colt al Europei, cu oameni care au creat lucruri fara precedent si au demonstrat cele mai nobile calitati.

Asa poate fi prezentata in cateva cuvinte marea “aventura” a unor femei care stau la baza stilului de viata sanatos din Romania.

27229051 Felicitare de 8 Martie

Raportat la rezultatele obtinute si calitatile descrise mai sus, o parte din “traditionalele” urari de 8 Martie devin de prisos, pentru ca:

  • Sunteti cele mai frumoase – nu va preocupa doar frumusetea exterioara, dar si cea interioara
  • Sunteti sanatoase – nu doar cunoasteti, dar invatati si pe altii sa traiasca sanatos
  • Sunteti sufletiste – numai un om cu suflet ajuta pe altul la nevoie fara sa ceara ceva in schimb
  • Sunteti puternice – nu ati cazut prada unei societati in decadere si ajutati in continuare
  • Sunteti responsabile – ati inteles gravitatea problemei, necesitatea implicarii si v-ati gandit la viitor
  • Sunteti inteligente – ati reusit sa intelegeti probleme complexe si sa faceti fata celor mai dificile situatii
  • Sunteti muncitoare – ati muncit foarte mult ca sa obtineti rezultatele record ale comunitatii
  • Sunteti de succes – v-ati propus sa promovati stilul de viata sanatos si reusiti cu succes

Suntem onorati sa avem printre noi unele dintre cele mai bune reprezentate ale sexului feminin din lume. Cu greu pot fi gasite atatea calitati intr-un singur om.

Am dorit sa va fac o urare “demonstrata”, in stilul meu “matematic”, pentru ca din nefericire, intr-o epoca a minciunilor, declaratiilor si a “imaginii”, lucrurile adevarate si valoarea reala dupa cum observati se pierd. A fost o urare din suflet, dar si o urare de constientizare … sunteti speciale.

Va dorim tuturor sa gasiti acei oameni care sa va aprecieze si sa dea dovada de cel putin aceleasi calitati ca si voi. Va dorim tuturor sa primiti acea fericire si bunatate pe care ati oferit-o celor din jur. Va dorim tuturor ca lumea pe care ati creat-o sa va inteleaga asa cum ati inteles-o si voi.

Va dorim un 8 Martie cat mai fericit!

Mai cititi si...

  • 1 Mai – Ziua Muncii
    Sarbatoarea de 1 Mai – Ziua Muncii are o semnificatie speciala pentru toti cei implicati la crearea si dezvoltarea Slabute. Timp de aproape 4 ani s-a muncit incontinuu pentru a informa, a ajuta, a inova
  • Sarbatori Fericite!
    Dragi slabute si slabuti, draga Slabuta, dragi Slabute Senior, Slabute Model si Slabute cu Experienta, dragi parteneri. Va multumim tuturor pentru ajutorul adus pentru a crea Slabute si va dorim tuturor sarbatori cat mai frumoase,
  • Prin implicare obtinem rezultate
    Sanatatea publica este o problema care nu poate fi ignorata. In Romania, aproximativ 30% din populatie sufera de obezitate, iar numarul copiilor supraponderali este foarte mare. Sunt cifre alarmante, drept pentru care trebuia luata o
  • Prima Petitie Nationala pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa
    Semneaza aici PRIMA PETITIE NATIONALA pentru dreptul la o viata sanatoasa (clic pe link). Ne propunem sa aratam ca nu suntem o minoritate si drepturile noastre trebuie luate in calcul si respectate! Un numar mare
  • Concurs de slabit sanatos – Slabute la vara 2011!
    Pentru ca primul concurs online de slabit sanatos “Slabute de Pasti” a avut succes, s-au obtinut rezultate spectaculoase (peste 200 kg slabite sanatos in cele 12 saptamani de concurs) si au fost mai multe cereri

O părere despre “Felicitare de 8 Martie”

  1. 1
    Valeria Heres

    Multumesc ! onoarea este de partea mea datorita faptului ca sunt aici pe acest site extraordinar care ajuta sute de persoane sa duca o viata sanatoasa!

Scrie o părere

Dacă vrei să discuţi mai multe despre stilul de viaţă sănătos şi alimentatia corectă, intră pe forum!

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare:
Felicitari, Promo, Social (59 / 407)


Articolul face parte din seria Branzeturi: Branzeturi. Motive si beneficii Branzeturi. Ce alegem? Branzeturi. Adevarul despre branza topita Mentiuni speciale despre branzeturi Sarcina In timpul sarcinii, trebuie evitate anumite tipuri de branzeturi, care pot dezvolta ...