Promo
Articolul precedent prezenta generalitati si explicatii stiintifice despre un mod optim si sanatos de preparare a cerealelor. Astfel, am aflat despre metodele prin care acidul fitic, dar si glutenul, continut in majoritatea cerealelor, poate fi partial neutralizat.
Urmeaza descrierea detaliata a fiecarei metode in parte: macerare, fermentare, incoltire.
Macerarea cerealelor
Macerarea cerealelor integrale se face intr-un mediu acid ...Citeste »
Intr-un articol mai vechi, am vorbit despre beneficiile prezentei ovazului in alimentatia noastra. Apoi, acum ceva timp, in cadrul unei discutii despre pregatirea ovazului, am fost intrebata de ce nu este bine sa il fierbem direct. Ca si in cazul altor alimente, exista anumite metode de preparare ale ovazului si, in general, ale cerealelor, care ...Citeste »
Multe mamici sunt nedumerite atunci cand vine vorba de ‘dieta’ in timpul alaptarii. In esenta, nu este vorba de o anume dieta, ci de o alimentatie variata, echilibrata, corecta si sanatoasa, care trebuie urmata atat in timpul sarcinii, cat si dupa nastere. Calitatea alimentelor influenteaza laptele matern si refacerea corpului dupa nastere. A consuma calorii ...Citeste »
Dragi slabute si slabuti, draga Slabuta, dragi Slabute Senior, Slabute Model si Slabute cu Experienta, dragi parteneri. Va multumim tuturor pentru ajutorul adus pentru a crea Slabute si va dorim tuturor sarbatori cat mai frumoase, pline de bucurie, fericire si caldura sufleteasca alaturi de cei dragi. Va dorim tuturor ca efortul si contributia voastra sa ...Citeste »
La imbunatatirile de design (anuntate pe 6 noiembrie 2011) pentru sectiunea Slabute Felicitari, se adauga si aparitia unei noi categorii de felicitari (pe 8 decembrie 2011) – creative, originale, desenate, animate si muzicale.
Felicitarile din aceasta colectie sunt create special pentru a marca venirea Sarbatorilor de Craciun pe Slabute.ro si a aduce un moment de bucurie ...Citeste »