Promo
Ingrediente pentru 8 portii:
ciuperci champignon crude, 505 g
carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 – 13 saptamani), piept, carne macra, crud, 300 g
frisca lichida 10% grasime, 60 ml
coaja de portocala, proaspata, razuita, 70 g (1 lingura)
mustar galben, preparat, 2.5 g (1/2 lingurita)
ou de gaina, integral, 2 bucati
sare de/pentru masa, 1 g
Mod de preparare:
Fileul ...Citeste »
Calculatorul Nutritional Slabute a trecut de 20.000 de alimente
14 Septembrie, 2011Anunturi, Calorii, Promo 2 ComentariiCalculatorul Nutritional Slabute, prezentat sub forma unui calculator de calorii si valori nutritionale, a mai batut un record – a depasit cifra de 20.000 de alimente, ceea ce il mentine in pozitia de cea mai mare si cea mai completa baza de date cu calorii si valori nutritionale pentru alimente, din Romania.
Calculatorul nutritional Slabute are ...Citeste »
De multe ori se face o confuzie intre sare si sodiu. Acest articol are rolul de a deslusi misterul si de a prezenta diferenta dintre cele doua.
Sare
Sarea (NaCl) este un compus chimic numit clorura de sodiu. Clorura de sodiu este compusa din 40% sodiu (Na) si 60% clor (Cl). In cateva cuvinte, este acel “praf ...Citeste »
Origine
Rozmarinul este originar din zona mediteraneeana.
Numele de “rozmarin” vine din latina (“roua” – ros si “mare” – marinus sau “roua marii”). Ii place soarele, iar apa – in cantitati moderate. Acest lucru se datoreaza faptului ca ii este suficienta umiditatea care se formeaza datorita brizei marii. Cu cat primeste mai mult soare cu atat aroma este ...Citeste »