Pere fierte la abur, umplute cu ciocolata (pentru 2 portii)
Ingrediente:
2 pere coapte, spalate
10 bucatele de ciocolata amaruie
Mod de preparare:
Taiati partea de sus a perelor, putin deasupra portiunii in care incep sa se bombeze.
Scoateti casuta cu samburi cu ajutorul unei lingurite.
Umpleti fiecare para cu 5 bucatele de ciocolata.
Puneti la foc “capetele” taiate ale perelor.
Asezati fiecare para ...Citeste »
Capsune in ciocolata (pentru 2 portii)
Ingrediente:
2 tablete de ciocolata amaruie de cate 30 gr fiecare, maruntite
1/2 lingura frisca vegetala nebatuta
esenta de migdale
8 capsune
Mod de preparare:
Amestecati ciocolata si frisca intr-o cratita si puneti-o la foc mic pana cand ciocolata se topeste, amestecand in continuu.
Daca preparati la cuptorul cu microunde, puneti amestecul intr-un bol de yena si ...Citeste »
Capsune in otet balsamic (pentru 4 portii)
Ingrediente:
1 kg capsune, fierte la abur si taiate jumatati
2 pachetele inlocuitor de zahar
3 linguri otet balsamic
piper negru macinat grosier
cateva fire de menta (optional)
Mod de preparare:
Intr-un castron mijlociu amestecati capsunele cu inlocuitorul de zahar si otetul balsamic.
Lasati-le la temperatura camerei pana la servire.
Pentru a servi, repartizati capsunele in 4 boluri ...Citeste »