Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Pere fierte la abur, umplute cu ciocolata

Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete South Beach faza III, Retete Steamer/Retete la Aburi, Retete post, Retete vegetariene


Marina Capaţîna (Slăbuţa), Iniţiatorul mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România, Iniţiatorul Primei Petiţii Naţionale Pentru Dreptul la o Viaţă Sănătoasă, Artist Vizual, Co-Fondator Slabute.ro

Pere fierte la abur, umplute cu ciocolata, articol scris de catre Slăbuţa

Pere fierte la abur, umplute cu ciocolata (pentru 2 portii)

para ciocolata1 Pere fierte la abur, umplute cu ciocolataIngrediente:

  • 2 pere coapte, spalate
  • 10 bucatele de ciocolata amaruie

Mod de preparare:

  1. Taiati partea de sus a perelor, putin deasupra portiunii in care incep sa se bombeze.
  2. Scoateti casuta cu samburi cu ajutorul unei lingurite.
  3. Umpleti fiecare para cu 5 bucatele de ciocolata.
  4. Puneti la foc “capetele” taiate ale perelor.
  5. Asezati fiecare para intr-o cupa care intra la cuptor.
  6. Puneti cupele intr-o cratita mijlocie si turmati apa in cratita, circa 2-3 cm.
  7. Dati apa in clocot la foc potrivit.
  8. Acoperiti cratita si lasati perele sa fiarba la abur circa 20 de minute pana cand devin translucide.
  9. Serviti-le fierbinti.

Informatii nutritionale per portie:

179 calorii, 2 gr proteine, 35 gr carbohidrati, 5 gr grasime, 2 gr grasimi saturate, 0 mg sodiu, 1 mg colesterol, 4 gr fibre.

Sursa: Cartea “Slabeste sanatos cu dieta South Beach”, de dr. Arthur Agatston, Bucuresti, Editura Curtea Veche, 2004

Mai cititi si...

  • Capsune in ciocolata
    Capsune in ciocolata (pentru 2 portii) Ingrediente: 2 tablete de ciocolata amaruie de cate 30 gr fiecare, maruntite 1/2 lingura frisca vegetala nebatuta esenta de migdale 8 capsune Mod de preparare: Amestecati ciocolata si frisca intr-o cratita si puneti-o la foc mic
  • Pui cu sos de vin
    Pui cu sos de vin (pentru 4 portii) Ingrediente: 4 linguri ulei de masline extravirgin 1 catel de usturoi zdrobit 3 jumatati de piept de pui dezosat, fara piele, taiat fasii 1/8 lingurita sare 1/4 lingurita piper negru macinat mare 1/2 cana
  • Ciuperci umplute cu spanac
    Ciuperci umplute cu spanac (pentru 8 portii) Ingrediente: 1 pachet (250 gr) spanac congelat, maruntit 1 lingurita sare 8 ciuperci mari 1 lingura ulei de masline extravirgin Mod de preparare: Puneti o cana de apa intr-o cratita mijlocie si lasati-o sa fiarba. Adaugati
  • “Scoarta” de fistic
    “Scoarta” de fistic Ingrediente: 1/2 patratele de ciocolata amaruie 1 cana fistic, curatat de coaja si prajit Mod de preparare: Topiti ciocolata la foc mic, amestecand in continuu, sau incalziti-o 2 minute la cuptorul cu microunde, amestecand 1 minut. Amestecati pana
  • Dovleac in stil italian
    Dovleac in stil italian (pentru 4 portii) Ingrediente: 1 dovleac lunguiet de 1 kg taiat in lungime si curatat de seminte 2 linguri ulei de masline 1 ceapa rosie mijlocie, taiata rondele subtiri 1 dovlecel (250 gr), taiat bucati de

Scrie o părere

Dacă vrei să discuţi mai multe despre stilul de viaţă sănătos şi alimentatia corectă, intră pe forum!

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare:
Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete South Beach faza III, Retete Steamer/Retete la Aburi, Retete post, Retete vegetariene (374 / 445)


Crevete aromate cu orez salbatic (pentru 4 portii) Ingrediente: 180 gr orez salbatic 500 gr crevete curatate 2 lingurite boia 1/2 lingurita piper alb 1/2 lingurita sare 1/2 catel de usturoi tocat 1 lingura ulei ...