Ingrediente pentru 4 persoane:
500 gr varza de Bruxelles
1 capatana de broccoli
1 ceapa rosie
2 catei de usturoi
un pumn de seminte de pin
un pumn merisoare uscate
1 lingura otet balsamic
1 lingura suc de lamaie
piper, cimbru
unt/ulei de masline
Mod de preparare:
Varza de bruxelles se pune intr-o cratita cu apa clocotita si sarata. Se lasa pentru cateva minute, apoi se scoate ...Citeste »
Ingrediente salata pentru 2 portii:
2 legaturi salata colorata (rosie, verde)
200 gr ciuperci champignon proaspete
300 gr capsuni
40 gr branza cheag tare
40 gr arahide crude
Ingrediente dressing:
50 ml suc proaspat de portocale
1 lingurita miere poliflora sau tei
1 lingura otet balsamic
3-4 linguri ulei masline
sare, piper
Mod de preparare dressing:
In sucul proaspat de portocale se adauga mierea, sarea si se amesteca ...Citeste »
12 Martie, 2012Promo, Salate
Ingrediente:
2 castraveti
50 gr feta putin sarata
1-2 linguri ulei masline (extra-virgin)
1 pumn germeni de grau incoltiti
Mod de preparare:
Castravetii se dau pe razatoare cu gauri mari.
Se aseaza intr-o salatiera. Feta se marunteste cu o furculita.
Castravetii se amesteca cu feta, germenii de grau incoltiti si ulei de masline.
Pofta buna!
foto: livejournal.com
31 Ianuarie, 2012Promo, Salate
O reteta foarte usoara, nutritiva si rapida.
Ingrediente:
1 fruct kaki copt
100 gr telemea de capra moale
20 gr seminte de pin
ulei de masline
2-3 pumni de rucola
sare dupa gust
Mod de preparare:
Kaki se spala, se curata de coaja si se taie felii.
Telemeaua se taie cubulete.
Toate ingredientele se amesteca.
Pofta buna!
sursa: livejournal.com
Ingrediente pentru 10 portii:
piept de pui – 1 kg
salata – 2 capatani
ceapa verde – 1 legatura
ridiche – 4 bucati medii
ardei gras verde – 3 bucati
ceapa – 3-4 bucati medii
unt – 15-20 gr
rodie – 1/2 bucata medie
maioneza light (1 borcanel)
sare, piper negru – dupa gust
Mod de preparare:
Pieptul de pui se pune la fiert cu 1 lingurita ...Citeste »