Somon la gratar cu rozmarin (pentru 4 portii)
Ingrediente:
500 gr somon
2 lingurite ulei de masline extravirgin
2 lingurite zeama de lamaie proaspat stoarsa
¼ lingurita sare
1 varf de cutit piper negru proaspat macinat
2 catei de usturoi tocati
2 lingurite frunze proaspete de rozmarin maruntite sau 1 lingurita de rozmarin uscat maruntit
frunze proaspete de rozmarin pentru decor (optional)
capere (optional)
Mod de ...Citeste »
Buseuri cu legume (pentru 6 portii)
Ingrediente:
1 pachet (300 gr) spanac congelat maruntit
3 oua
¾ cana branza telemea slaba, rasa
¼ cana ardei gras verde, taiat cubulete
¼ cana ceapa maruntita
½ lingurita sos de ardei iute (optional)
Mod de preparare:
Tineti spanacul pe foc cateva minute, pana cand se dezgheata, apoi scurgeti apa.
Imbracati cu folie de aluminiu interiorul a 12 forme ...Citeste »
Ingrediente:
40 ml ulei
100 g ceapa taiata marunt
10-15 g usturoi maruntit
5 g boia
250 ml lapte
10 g smantana
3 oua
750 ml zer (optional… eu am pus pentru ca e foarte gustoasa ciorba daca pui zer)
280 g salata
Mod de preparare:
Uleiul cu ceapa si usturoiul se calesc un pic, apoi se adauga boiaua, si se pune imediat dupa boia apa, ...Citeste »