Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Tort cu nuca de cocos a la Montignac

Tort cu fulgi de nuca de cocos

tort nuca cocos Tort cu nuca de cocos a la MontignacIngrediente blat:

  • oua – 5 bucati
  • tarate – 12 linguri
  • fructoza – 2 linguri
  • apa – 5 linguri

Ingrediente crema:

  • fructoza – 3 linguri
  • tarate – 4 linguri
  • galbenusuri – 5 bucati
  • lapte – 1/2 l
  • stic de vanilie
  • lamaie (coaja groasa taiata cu cutitul, nu rasa)
  • migdale rase
  • portocale maruntite
  • nuca cocos – 150 g
  • mar

Ingrediente sirop:

  • suc de mere
  • suc de grapefruit

Mod de preparare blat:

  1. Se separa ouale, in albus se pune apa si se mixeaza si se mixeaza pana albusurile devin tari, se adauga fructoza cate putin.
  2. Apoi se adauga galbenusurile, se mai mixeaza pana la incorporare si se opreste mixatul.
  3. Se pune tarata si se amesteca cu o lingura de sus in jos.
  4. Se unge tava cu o lingura de ulei de masline si se pune amestecul de tarata la cuptor, la foc mic.
  5. Timpul coacerii: se verifica cu scobitoarea.

Mod de preparare crema:

  1. Laptele se pune pe foc mic cu vanilia si lamaia, la incalzit (nu la fiert).
  2. Separat se amesteca ouale, fructoza, tarata si un pahar de lapte din cele 500ml.
  3. Cand s-a incalzit laptele se scoate lamaia si vanilia si se toarna aceasta compozitie amestecand continuu la foc mic pana se ingroasa.
  4. Cand s-a racit am amestecat-o cu: migdale rase, 150g nuca de cocos, portocale maruntite, mar in patratele.
  5. Pentru sirop am folosit suc de mere si grapefruit.

A iesit o bunatate! Gustul si calitatea… sunt de apreciat.

Mai cititi si...

  • Crema caramel, Montignac faza II
    Ingrediente: 1 litru de lapte integral 8 oua 1 lamaie rasa 4 linguri de fructoza in compozitie 4 linguri de fructoza pentru caramel Mod de preparare: Se fierbe laptele apoi se lasa la racit, iar pe urma se amesteca cu fructoza, ouale
  • Prajiturele de cocos fara foc, pentru Craciun
    Ingrediente pentru 16 prajiturele: zahar brun/fructoza/sirop de agave – 100 gr galbenusuri fierte – 4 bucati unt – 30 gr rom/lichior de oua – 3 linguri nuca de cocos rasa – 100 gr ciocolata Mod de preparare: Toate ingredientele, in afara de ciocolata,
  • Smoothie de banane, de post
    Ingrediente pentru 2 portii: lapte de cocos/migdale – 400 ml banane – 1 bucata dimensiune mare gheata – cateva cubulete fulgi de cocos – 1 lingurita Mod de preparare: Banana se curata de coaja si se taie rondele. Se mixeaza cu ajutorul
  • Chec dietetic cu fructoza “Slabuta”
    Chec dietetic “Slabuta” Ingrediente: Tarate fine de grau, 100% natural si integral – 70 gr Oua proaspete – 265 gr (5 bucati) Bicarbonat de sodiu, alimentar – 5 gr Praf de copt, scazut in sodiu – 10 gr Esenta de vanilie,
  • Milkshake de cafea si cocos
    Milkshake-ul de cafea si cocos este o portie de voie buna, dispozitie maxima si atitudine pozitiva pentru diminetile posomorate. Ingrediente pentru 2 portii: 300 ml cafea tare foto: livejournal.com 200 ml lapte de cocos 2 linguri de miere/zahar brut/sirop de

O părere despre “Tort cu nuca de cocos a la Montignac”

  1. 1
    HollyG

    nuca de cocos nu merge combinat cu grasimi pt ca are ig 45. deci nu e de faza 1 acest tort.

Scrie o părere

Dacă vrei să discuţi mai multe despre stilul de viaţă sănătos şi alimentatia corectă, intră pe forum!

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare:
Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete Montignac faza I, Retete lacto vegetariene (320 / 452)


Pizza cu fructe (pentru 4 portii) Ingrediente aluat: 100 ml lapte degresat 100 ml apa 50 ml margarina lichida light 2 linguri miere 25 grame de drojdie 1 lingurita de sare 500-600 gr de faina ...