Top 10 beneficii ale ceaiului verde
24 Februarie, 2010 Afectiuni cardio-vasculare, Info alimente, Obezitate, Promo |
![]() |
Poporul chinez antic a cunoscut beneficiile ceaiului verde pentru sanatate si ne-a transmis si noua cunostinte despre acest “medicament” natural.
Chinezii au folosit, intotdeauna, ceaiul verde in scopuri medicale, mai ales impotriva durerilor de cap si depresie.
Ceaiul verde este produs din frunzele de Camellia sinensis si poseda foarte multe calitati curative.
- Ceaiul verde este utilizat pentru tratamentul sclerozei multiple
- Ceaiul verde este utilizat pentru tratamentul si prevenirea cancerului
- Ceaiul verde este utilizat pentru a opri evolutia bolilot Alzheimer si Parkinson
- Ceaiul verde este utilizat pentru a imbunatati metabolismul si procesul de ardere al grasimilor
- Ceaiul verde reduce riscul bolilor cardiace si atacurilor de cord
- Ceaiul verde reduce riscul de cancer esofagian
- Consumul de ceai verde inhiba cresterea anumitor celule canceroase, reduce nivelul colesterolului in sange, creste colesterolul bun si scade colesterolul rau
- Acesta este utilizat pentru tratamentul poliartritei reumatoide şi a bolilor cardiovasculare
- Ceaiul verde este utilizat pentru a trata insuficienta imunitara
- Unele cercetari arata ca, consumul de ceai verde, cu regularitate, poate ajuta la prevenirea cariilor dentare prin uciderea bacteriilor care cauzeaza placa dentara
Mai cititi si...
- Ceai verde
Ceaiul verde este unul din alimentele-miracole, cu foarte multe beneficii pentru sanatatea noastra. Chinezii au cunoscut aceste beneficii inca din antichitate, folosindu-l pentru a trata orice, de la dureri de cap pana la depresie. Ceaiul - Ceai alb
La fel ca si celelalte ceaiuri (ceai negru, ceai verde, ceai oolong), ceaiul alb provin de la plante Camellia Sinensis. In cazul ceaiului alb, frunzele sunt culese si recoltate inainte de a fi deschise pe deplin, - Margarina
Margarina este un produs artificial, foarte prelucrat chimic si cu o “compozitie” bogata in aditivi. Cel mai trist lucru este faptul ca margarina ne este prezentata si promovata ca o alternativa sanatoasa a untului, lucru care - Ton
Tonul – un aliment bogat in omega 3 Tonul este, acum, unul dintre cele mai populare soiuri de pesti in Japonia. Are numeroase beneficii pentru sanatate, printre care scaderea tensiunii arteriale, prevenirea bolilor cardiace si prevenirea bolii - Omega 3
Aportul de grasimi nesaturate, care se gasesc in peste si in uleiurile vegetale, este foarte important, deoarece ele nu pot fi produse de catre organism. Acizii grasi esentiali cunoscuti sub denumirea de Omega 3 detin multiple