Promo
Articolul face parte din seria Branzeturi:
Branzeturi. Motive si beneficii
Branzeturi. Ce alegem?
Branzeturi. Sarcina, Tensiune arteriala, Intoleranta, Efect insulinogenic
Adevarul despre branza de topita
Branza topita a aparut din necesitatea valorificarii branzeturilor fermentate si maturate care nu au un aspect comercial corespunzator, prezinta numai defecte fizice si au aroma si gustul insuficient de expresive.
Branza topita din comert, o varietate ...Citeste »
Semneaza aici PRIMA PETITIE NATIONALA pentru dreptul la o viata sanatoasa (clic pe link). Ne propunem sa aratam ca nu suntem o minoritate si drepturile noastre trebuie luate in calcul si respectate! Un numar mare de oameni (minim 100.000) ne poate ajuta sa influentam pozitiv legislatia in domeniul alimentatiei.
Sanatatea publica este o problema care nu ...Citeste »
Sanatatea publica este o problema care nu poate fi ignorata. In Romania, aproximativ 30% din populatie sufera de obezitate, iar numarul copiilor supraponderali este foarte mare. Sunt cifre alarmante, drept pentru care trebuia luata o initiativa concreta de informare a populatiei si in 2008 s-au pus bazele primei comunitati 100% pentru stilul de viata sanatos, ...Citeste »
Ingrediente:
pulpa superioara de curcan fara os si piele, 860g
1 conserva ciuperci intregi, 220g
1 cutie rosii decojite, 150g
1 ceapa rosie, 35g
1 morcov, 130g
1 ardei gras rosu, 195g
4-5 catei de usturoi, 18g
vin alb sec, 100ml
ulei de masline extravirgin, 5ml
sare, piper, chimen
Mod de preparare:
Pulpa de curcan se cresteaza cu un cutit si se aseaza intr-un vas termorezistent uns ...Citeste »
Ingrediente:
300 ml lapte
20 gr fructoza
3 linguri cafea instant decofeinizata
4 foi de gelatina dr. oetker
400 ciocolata neagra (eu am pus 200 gr 70% cacao si 200 gr 90% cacao, gustul este foarte puternic)
200 ml frisca (am mai batut 200 ml frisca in plus pentru decor)
Mod de preparare:
Gelatina se pune la inmuiat in apa.
Laptele, fructoza, cafeaua se ...Citeste »