Sos de iaurt
20 Ianuarie, 2010 Sosuri |
![]() |
Ingrediente:
- 1 galbenus
- 1 lingura mustar
- 1/2 lingurita sare
- 200 g iaurt
- zeama de lamaie
Mod de preparare:
Se amesteca galbenusul de ou cu sarea si mustarul.
Apoi se incorporeaza treptat iaurtul.
Se adauga zeama de lamaie dupa gust.
Mai cititi si...
- Crema de iaurt cu fructe
Iata un desert foarte usor de facut, delicios si dietetic. Ingrediente pentru 4 portii: 400 gr iaurt 2-3 linguri miere de albine 400 gr afine congelate 1 lingura zeama de lamaie 2 linguri fulgi de cocos Mod de preparare: Mierea se freaca - Sos olandez
Sos olandez (pentru 2 portii) Ingrediente: 1 galbenus de ou 1 lingura margarina 1 lingurita zeama de lamaie proaspat stoarsa ½ lingurita mustar de Dijon piper rosu macinat Mod de preparare: Amestecati intr-o craticioara galbenusul si margarina. Puneti-le pe foc pentru a se topi - Pate fin de pui cu champignon si coaja de portocale
Ingrediente pentru 6 portii: champignon mici – 150 gr file de pui/piept de pui – 300 gr ou de gaina, integral – 2 bucati coaja de portocale rasa fin – 1 lingura pesmete razuit – 1 lingura frisca 20% grasime – - Sos de iaurt cu marar
Sos de iaurt cu marar (aprox. 200 calorii – depinde de iaurt) Ingrediente: 200 g iaurt 1 catel de usturoi 1/2 lingurita sare boia de ardei iute marar Mod de preparare: Se curata si se spala catelul de usturoi. Se piseaza - Salata de oua cu ridichi
Salata de oua cu ridichi (270 kcal/portie) Ingrediente pentru 1 portie: 2 oua (crude sau fierte tari) 1/2 legatura de ridichi 1/2 legatura de patrunjel 1/2 legatura de arpagic 1 lingura crema de branza 2 linguri iaurt slab 1/2 lingurita suc de lamaie 1/2