Ingrediente:
ardei gras rosu dulce – 1 bucata
cammembert – 150 gr
file de pui – 250 gr
sare, piper – dupa gust
ulei de masline extravirgin – 1 lingura
jambon – 5-6 felii subtiri
Mod de preparare:
Ardeiul gras se pune pe un grill, se coace pana este gata.
Se curata de pielita si se taie fasii subtiri.
Fileul de pui se taie fasii, ...Citeste »
Inca o reteta pe care am inventat-o zilele astea, pornind de la ideea de drob.
Singura asemanare cu drobul sunt ouale fierte din interiorul acestei mancaruri, restul este creatia proprie.
A iesit ceva de nedescris in cuvinte.
Ingrediente pentru 8 portii:
dovlecei – 1130 gr
branza vaci 5% grasime – 710 gr
sare dupa gust
oua fierte – ...Citeste »
O reteta de aperitiv dietetic foarte simpla, usor de facut si delicioasa.
Ingrediente pentru 2 portii:
ciuperci champignon – 214 gr (4 “palarii” mari)
sare, piper – dupa gust
mozzarella – 75 gr
patrunjel tocat
Mod de preparare:
Se spala ciupercile. Se rup coditele.
Pe o tava se pune hartie de copt, iar pe ea se aranjeaza “palarioarele” de ciuperci.
Deasupra se presara ...Citeste »
Buseu dietetic cu dovlecei si urda
Ingrediente:
Urda dulce de vaca, 104g
Sare de/pentru masa, 6g (1 lingurita)
Ceapa, 82g
Dovlecei, 474g (3 dovlecei medii)
Oua proaspete, 4 bucati
Mod de preparare:
Se dau dovleceii spalati pe razatoare.
Se toaca marunt ceapa.
Se razuie si urda.
Intr-un vas se amesteca urda, dovleceii, ceapa, sarea si ouale batute.
Se amesteca bine compozitia.
Se toarna intr-o forma tapetata cu hartie ...Citeste »
Drobul este o reteta traditionala romaneasca care nu trebuie sa lipseasca de pe masa noastra de Pasti.
Drob de miel dietetic
Ingrediente:
maruntaiele de la miel (1 ficat, 2 rinichi, 1/2 plaman)
3 legaturi de ceapa
3 legaturi de marar
8 oua
1 lingurita de piper
1 lingurita de sare
2 linguri de faina integrala
1 lingura de unt
50 g ulei de masline
Mod de ...Citeste »