Ingrediente:
3 rosii
sare si piper negru macinat
3 fire de cimbru
1 fir de rozmarin
1 catel de usturoi, pisat
25 gr parmezan ras
Mod de preparare:
Cuptorul se preincalzeste pana la 200 C.
Frunzulitele de cimbru si rozmarin se toaca marunt.
Rosiile se taie in doua jumatati, se pun pe tava tapetata cu hartie de copt, se sareaza, pipereaza dupa gust.
Deasupra se presara ...Citeste »
Ingrediente:
2 dovlecei
1 file de pui
50 gr nuci
100 cascaval, cheag tare
sarea, piper
oregano, cateva fire
ulei de masline
Mod de preparare:
Dovleceii se taie in rondele de 5-6 cm, foarte atent se scoate pulpa, in asa fel incat sa se primeasca niste pahare.
File-ul de pui se taie marunt, se amesteca cu cascavalul razuit, nucile, oregano proaspat si se sareaza/pipereaza.
Dovleceii se ...Citeste »
O reteta ideala, hranitoare si sanatoasa pentru micul dejun.
Ingrediente pentru 2 portii:
4 oua
100 gr branza de vaci
3 rosii
frunzulite de oregano (se poate busuioc, cimbru sau patrunjel)
2 catei de usturoi
sare, piper proaspat macinat, dupa gust
ulei de masline
Mod de preparare:
Rosiile se acopera cu apa fierbinte pentru ~30 secunde, apoi se clatesc cu apa foarte rece si ...Citeste »
Ingrediente:
600 gr rosii cherry (se poate si cu rosii simple, dar trebuie sa fie mai coapte sau cu rosii pasate)
1 lingura busuioc
1 lingurita ulei de masline
sare dupa gust
2 bucati mozzarella
2 pliculete gelatina (intarire rapida)
1 legatura ruccola
Mod de preparare:
Daca se folosesc rosii proaspete
rosiile se acopera pentru 2 minute cu apa fierbinte, apoi se clatesc cu apa ...Citeste »
Ingrediente:
ardei gras rosu dulce – 1 bucata
cammembert – 150 gr
file de pui – 250 gr
sare, piper – dupa gust
ulei de masline extravirgin – 1 lingura
jambon – 5-6 felii subtiri
Mod de preparare:
Ardeiul gras se pune pe un grill, se coace pana este gata.
Se curata de pielita si se taie fasii subtiri.
Fileul de pui se taie fasii, ...Citeste »