Ingrediente:
250 gr branza proaspata degresata
5 gr coaja de lamaie
3 oua
60 gr fructoza
1 praf de sare
10 ml ( merge si mai putin) ulei de masline pentru uns forma
2 ml esenta de vanilie
Mod de preparare:
Se fierbe coaja de lamaie cateva minnute, apoi se toaca marunt.
Fructoza se amesteca cu galbenusurile, se freaca pana capata un amestec cremos.
Se adauga ...Citeste »
Capsune cu iaurt si vanilie (pentru 1 portie)
Ingrediente:
125 g iaurt degresat cu aroma de vanilie
1/2 cana capsune taiate bucatele
Mod de preparare:
Puneti iaurtul intr-o cupa si adaugati capsunele.
Se poate servi imediat.
Informatii nutritionale per portie:
85 calorii, 4 gr proteine, 16 gr carbohidrati, 0 gr grasime, 0 gr grasimi saturate, 66 mg sodiu, 3 mg colesterol, 2 gr ...Citeste »
Pere fierte la abur, umplute cu ciocolata (pentru 2 portii)
Ingrediente:
2 pere coapte, spalate
10 bucatele de ciocolata amaruie
Mod de preparare:
Taiati partea de sus a perelor, putin deasupra portiunii in care incep sa se bombeze.
Scoateti casuta cu samburi cu ajutorul unei lingurite.
Umpleti fiecare para cu 5 bucatele de ciocolata.
Puneti la foc “capetele” taiate ale perelor.
Asezati fiecare para ...Citeste »