Ingrediente:
2 dovlecei
1 file de pui
50 gr nuci
100 cascaval, cheag tare
sarea, piper
oregano, cateva fire
ulei de masline
Mod de preparare:
Dovleceii se taie in rondele de 5-6 cm, foarte atent se scoate pulpa, in asa fel incat sa se primeasca niste pahare.
File-ul de pui se taie marunt, se amesteca cu cascavalul razuit, nucile, oregano proaspat si se sareaza/pipereaza.
Dovleceii se ...Citeste »
O reteta ideala, hranitoare si sanatoasa pentru micul dejun.
Ingrediente pentru 2 portii:
4 oua
100 gr branza de vaci
3 rosii
frunzulite de oregano (se poate busuioc, cimbru sau patrunjel)
2 catei de usturoi
sare, piper proaspat macinat, dupa gust
ulei de masline
Mod de preparare:
Rosiile se acopera cu apa fierbinte pentru ~30 secunde, apoi se clatesc cu apa foarte rece si ...Citeste »
Rosii coapte cu busuioc si parmezan (pentru 6 portii)
Ingrediente:
3 rosii mari, bine coapte (750 gr), taiate in jumatati
1/4 cana ierburi aromate proaspete, maruntite (busuioc, patrunjel, maghiran)
1/2 cana pesmet
1/2 cana parmezan ras
2 catei de usturoi tocati marunt
1 varf de cutit sare
1 varf de cutit piper negru macinat
3 linguri ulei de masline extravirgin
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la ...Citeste »