28 Ianuarie, 2010Aperitive
Tarta cu branza, mustar si chimion (240 kcal per portie)
Ingrediente pentru 4 portii:
3 oua
200g urda
300g branza cu 0% grasime
1 iaurt slab
2 linguri de mustar
2 linguri de chimion
60g proteine de soia texturate
Mod de preparare:
Macinati cu mixerul proteinele de soia deshidratate pana se fac praf; apoi le umeziti, pana obtineti consistenta unui aluat, incorporati o lingura de ...Citeste »
Ingrediente:
1 galbenus
1 lingura mustar
1/2 lingurita sare
200 g iaurt
zeama de lamaie
Mod de preparare:
Se amesteca galbenusul de ou cu sarea si mustarul.
Apoi se incorporeaza treptat iaurtul.
Se adauga zeama de lamaie dupa gust.
19 Ianuarie, 2010Aperitive
Ingrediente:
4 ardei grasi de diverse culori sau 4 gogosari
5 linguri de maioneza sau sos de iaurt
3-4 castraveti in otet
200 gr piept de pui
1 mar
1 legatura de marar proaspat
1 rosie
sare
piper
Mod de preparare:
Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare.
Castravetii se scurg de otet si se taie in cubulete.
Pieptul se scurge si se lasa la racit, ...Citeste »
Ingrediente pentru 4 portii:
4 anghinare
300g somon fiert
200g branza 0%
marar
piper
sos “mousseline” cu lamaie
Mod de preparare:
Inabusiti anghinarele, indepartati foile si pastrati miezurile.
Frecati cu mixerul jumatate de somon, impreuna cu branza si cu partea carnoasa a foilor de anghinare.
Amestecati aceasta pasta cu restul somonului maruntit cu verdeata si 4 linguri de sos “mousseline”.
Umpleti miezurile cu preparatul.
Se poate servi ...Citeste »
Ingrediente pentru 1 portie:
1 ou
200g branza de vaci 0% grasimi
1 lingura de ulei masline
suc de la 1/2 lamaie
piper
Mod de preparare:
Se amesteca galbenusul cu branza.
Se adauga uleiul si sucul de lamaie.
Piperati.
Albusul se bate spuma si se adauga cu delicatete la sos.
Se serveste la peste rece sau cald.
Informatii nutritionale per portie: 260 kcal
Reteta recomandata de slabuta: Kathy ...Citeste »