Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Despre reteta dietetica

Tarta cu branza, mustar si chimion

Aperitive Comentarii
Tarta cu branza, mustar si chimion

Tarta cu branza, mustar si chimion (240 kcal per portie)
Ingrediente pentru 4 portii:

3 oua
200g urda
300g branza cu 0% grasime
1 iaurt slab
2 linguri de mustar
2 linguri de chimion
60g proteine de soia texturate

Mod de preparare:
Macinati cu mixerul proteinele de soia deshidratate pana se fac praf; apoi le umeziti, pana obtineti consistenta unui aluat, incorporati o lingura de ...Citeste »

Sos de iaurt

Sosuri Comentarii

Ingrediente:

1 galbenus
1 lingura mustar
1/2 lingurita sare
200 g iaurt
zeama de lamaie

Mod de preparare:
Se amesteca galbenusul de ou cu sarea si mustarul.
Apoi se incorporeaza treptat iaurtul.
Se adauga zeama de lamaie dupa gust.

Ardei umpluti cu pui si castraveti murati

Aperitive Comentarii

Ingrediente:

4 ardei grasi de diverse culori sau 4 gogosari
5 linguri de maioneza sau sos de iaurt
3-4 castraveti in otet
200 gr piept de pui
1 mar
1 legatura de marar proaspat
1 rosie
sare
piper

Mod de preparare:
Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare.
Castravetii se scurg de otet si se taie in cubulete.
Pieptul se scurge si se lasa la racit, ...Citeste »

Somon cu anghinare

Mancaruri cu peste Comentarii
Somon cu anghinare

Ingrediente pentru 4 portii:

4 anghinare
300g somon fiert
200g branza 0%
marar
piper
sos “mousseline” cu lamaie

Mod de preparare:
Inabusiti anghinarele, indepartati foile si pastrati miezurile.
Frecati cu mixerul jumatate de somon, impreuna cu branza si cu partea carnoasa a foilor de anghinare.
Amestecati aceasta pasta cu restul somonului maruntit cu verdeata si 4 linguri de sos “mousseline”.
Umpleti miezurile cu preparatul.
Se poate servi ...Citeste »

Sos “mousseline” cu lamaie

Sosuri Comentarii

Ingrediente pentru 1 portie:

1 ou
200g branza de vaci 0% grasimi
1 lingura de ulei masline
suc de la 1/2 lamaie
piper

Mod de preparare:
Se amesteca galbenusul cu branza.
Se adauga uleiul si sucul de lamaie.
Piperati.
Albusul se bate spuma si se adauga cu delicatete la sos.
Se serveste la peste rece sau cald.
Informatii nutritionale per portie: 260 kcal
Reteta recomandata de slabuta: Kathy ...Citeste »

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
  • Jurnal de insanatosire
    miaumiau, Ieri 19:15:13
    Salut tuturor care intrati prin noua mea casuta! Eu sunt mai timida ...
  • Jurnal Bubulina Paula - capitolul 2 :)
    Bubulina Paula, Ieri 15:46:53
    Si uite-ma revenind cu pasi timizi spre locul care acum ceva timp ...
  • Punct si de la capat
    Dreamss, 02 mar 2014 08:29:01
    Heii! Ma numesc Catalina si am 16 ani. Pot spune ca treaba ...
  • Again...
    Floriana Simona, 25 feb 2014 14:58:19
    Buna! deci...:)) am gasit acest site cu aproape 3 ani in urma(de ...
  • Urasc cardio
    VIODEL, 22 feb 2014 20:31:40
    Dragi slabute, problema mea este ca fac sport acasa si nu ...
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: