Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Despre retete montignac

Tort cu nuca de cocos a la Montignac

Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete Montignac faza I, Retete lacto vegetariene 1 Commentariu
Tort cu nuca de cocos a la Montignac

Tort cu fulgi de nuca de cocos
Ingrediente blat:

oua – 5 bucati
tarate – 12 linguri
fructoza – 2 linguri
apa – 5 linguri

Ingrediente crema:

fructoza – 3 linguri
tarate – 4 linguri
galbenusuri – 5 bucati
lapte – 1/2 l
stic de vanilie
lamaie (coaja groasa taiata cu cutitul, nu rasa)
migdale rase
portocale maruntite
nuca cocos – 150 g
mar

Ingrediente sirop:

suc de mere
suc de grapefruit

Mod de preparare ...Citeste »

Prajitura cu branza

Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete Montignac faza I, Retete lacto vegetariene Comentarii
Prajitura cu branza

Ingrediente:

250 gr branza proaspata degresata
5 gr coaja de lamaie
3 oua
60 gr fructoza
1 praf de sare
10 ml ( merge si mai putin) ulei de masline pentru uns forma
2 ml esenta de vanilie

Mod de preparare:

Se fierbe coaja de lamaie cateva minnute, apoi se toaca marunt.
Fructoza se amesteca cu galbenusurile, se freaca pana capata un amestec cremos.
Se adauga ...Citeste »

Clatite din ovaz

Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete Montignac faza I, Retete lacto vegetariene, Retete post, Retete vegetariene 2 Comentarii
Clatite din ovaz

Clatite din ovaz, reteta pentru Montignac faza I
Ingrediente:

fulgi de ovaz
apa sau lapte degresat 0.1%
gem dietetic, fara zahar

Mod de preparare:
Se pun, intr-un castron, fulgii de ovaz cu apa sau lapte degresat 0.1% grasime.
Se lasa un pic sa se umfle, apoi se fac pasta cu blender-ul vertical.
Se pun intr-o tigaie antiaderenta, fara ulei si le punem cu ...Citeste »

Rulada cu gem

Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete Montignac faza I, Retete lacto vegetariene Comentarii
Rulada cu gem

Ingrediente:

4 oua
4 linguri rase fructoza ( aprox 35 gr)
2 linguri ulei de masline ( aprox 40 ml)
4 linguri faina integrala ( aprox 55 gr)
1 fiola esenta vanilie ( 10 ml)
4- 5 lunguri gem fara zahar

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 170 C.
Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina.
Se pune deoparte.
Se aseaza ...Citeste »

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
  • Ultimul jurnal activ...
    ladyamneth, 05 feb 2024 19:26:51
    Hello fetelor, mai bantuie careva pe aici?
  • Jurnal comun slabute veterane
    LOREDANA99, 10 oct 2023 08:29:49
    Hello! Acesta este un jurnal comun creat pentru noi, "slabutele", care...nu ne ...
  • De la 126...in jos
    Oana, 13 mar 2023 16:33:18
    Buna ziua tuturor! Imi doresc sa tin acest jurnal pentru a ma ambitiona ...
  • Jurnal Zoë
    Zoe, 03 ian 2023 10:13:46
    Un an nou și, iată, un jurnal nou. Mai personal, poate. Mai mult ...
  • Journey to 35
    Q88, 03 oct 2022 13:46:14
    35 and feminine, smart and beautiful Am spus in jurnalul Fluturasei ca 1 ...
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: