Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Rulada cu gem

Ingrediente:

  • 4 oua
  • 4 linguri rase fructoza ( aprox 35 gr)
  • 2 linguri ulei de masline ( aprox 40 ml)
  • 4 linguri faina integrala ( aprox 55 gr)
  • 1 fiola esenta vanilie ( 10 ml)
  • 4- 5 lunguri gem fara zahar

rulada gem montignac Rulada cu gemMod de preparare:

  1. Se incinge cuptorul la 170 C.
  2. Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina.
  3. Se pune deoparte.
  4. Se aseaza o coala de hartie de copt care sa fie mai mare decat tava, se pune si ea deoparte.
  5. Se separa ouale, se bat albusurile spuma.
  6. Apoi se mixeaza galbenusurile cu fructoza bine, bine, pana isi maresc volumul.
  7. Apoi punem pe rand cele 2 linguri cu ulei.
  8. De acum mixerul va merge incontinuu, nu il opriti nici pt o secunda, si va merge la viteza cea mai mica.
  9. Se adauga 2 linguri din albusurile batute spuma, apoi pe rand 2 linguri de faina. Mixerul merge incontinuu.
  10. Cam pe acum puneti si esenta.
  11. Se pun iar 2 linguri din albus, apoi pe rand si celelate 2 linguri de faina.
  12. Pe urma puneti pe rand cate 1 lingura din albusuri pana se termina.
  13. Se pune compozitia in tava, si se da la cuptorul incins deja pentru 5 min, maxim 7 minute, pentru ca se arde foarte repede.
  14. Scoatem tava si o intoarcem cu fundul in sus peste hartia de copt in asteptare.
  15. Pentru a nu se prinde compozitia de tava, este foarte important sa ungeti bine tava cu ulei.
  16. Se unge rulada cu gem, apoi se ruleaza frumos. Se lasa la racit, iar apoi se serveste.

Informatii nutritionale: Rulada cu gem, Montignac

Mai cititi si...

  • Prajitura cu capsuni si crema de iaurt
    Ingrediente (pentru 20 bucati): Blat 3 oua 180 gr faina integrala 3 linguri zahar brut 1 pachetel praf de copt 4 linguri de lapte 50 gr unt Crema 300 ml lapte 1,5% grasime 30 gr amidon 2 galbenusuri 30 gr gelatina 400 gr iaurt 130 gr zahar brut 500 gr
  • Tort diplomat cu capsuni
    Ingrediente: 3 pachete de spuma de frisca Sly 450 ml lapte 600 gr capuni 3 pliculete gelatina 2 albusuri 3 linguri fructoza 4 kiwi un rand de piscoturi ( optional) Mod de preparare: Punem gelatina la inmuiat in 100 ml apa calduta. Intre timp, spalam capsunile
  • Tort cu fructe
    Ingrediente blat: ou de gaina – 100 gr (2 bucati) praf de copt, scazut in sodiu – 6 gr faina integrala de grau – 105 gr zahar brut – 13 gr lapte – 60 ml Ingrediente crema: crema de branza (cream cheese)
  • Pasca dietetica cu mac
    Ingrediente: 200 gr mac 100 gr zahar brut 1 lingura esenta de vanilie 6 bucati oua 2 lingura faina integrala 25 gr unt Mod de preparare: Macul se spala, se acopera cu apa fiarta si se lasa la inabusit. Se da prin sita, pana
  • Rulada de porc cu ciuperci
    Ingrediente: file de porc/pulpa de porc – 1.015 gr ciuperci champignon – 8-10 bucati ardei dulce uscat – 2 linguri usturoi – 5 catei paprika sare, piper negru – dupa gust Mod de preparare: Carnea de porc se taie cubulete, care se sareaza

Scrie o părere

Dacă vrei să discuţi mai multe despre stilul de viaţă sănătos şi alimentatia corectă, intră pe forum!

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare:
Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete Montignac faza I, Retete lacto vegetariene (369 / 452)


Pui marocan la gratar (pentru 4 portii) Ingrediente: 1/4 cana ulei de masline extravirgin 1 lingurita oregano uscat 1/2 lingurita enibahar macinat 1/2 lingurita chimen macinat 1/2 lingurita cuisoare macinate 2 catei de usturoi tocati ...