Miel cu rozmarin la cuptor (pentru 4 portii)
Ingrediente:
800 gr pulpa carne de miel
5 fire de rozmarin proaspat tocat
4 fire de menta proaspata tocata
4 fire patrunjel verde tocat
5 catei de usturoi tocat
ulei de masline
2 lamai taiate felii
800 gr rosii
2 frunze de dafin
sare
piper
Mod de preparare:
Se incinge cuptorul.
Carnea de miel se cresteaza in cateva locuri cu un cutit ...Citeste »
Nu poti sa stai departe de cozonac? Ti-e frica ca dupa Pasti kilogramele in plus isi vor face aparitia.
Iata o reteta, care, cu siguranta, te va bucura, un cozonac dietetic, pe care il vei putea gusta, fara sa aduci mari pagube dietei.
Cozonac dietetic, de Pasti
Ingrediente:
30 gr drojdie de bere
300 ml lapte degresat/semidegresat
150 gr fructoza
300 ...Citeste »
O reteta delicioasa, pentru masa de Pasti, recomandata de slabuta Roxana.
Friptura de miel
Ingrediente:
Pulpele din spate
Mod de preparare:
Carnea de miel se spala bine, se sareaza si se pune intr-o tava.
Cu ajutorul unui cutit se fac crestaturi si se introduc, in acele adancituri, catei de usturoi. Se mai pot adauga si condimente speciale pentru carne de miel.
Se ...Citeste »
Ingrediente:
ficatei de pasare – 1 kg
1 ceapa mare – 150 gr
1 lingura boia dulce de ardei – 7 gr
1 lingurita vegeta – 10 gr
sare si piper dupa gust (eu am folosit 4 gr de piper si 4 gr de sare)
9 catei de usturoi – 15 gr
ulei pentru prajit ceapa si uns tava – 20 gr
Mod ...Citeste »
28 Ianuarie, 2010Aperitive
Tarta cu branza, mustar si chimion (240 kcal per portie)
Ingrediente pentru 4 portii:
3 oua
200g urda
300g branza cu 0% grasime
1 iaurt slab
2 linguri de mustar
2 linguri de chimion
60g proteine de soia texturate
Mod de preparare:
Macinati cu mixerul proteinele de soia deshidratate pana se fac praf; apoi le umeziti, pana obtineti consistenta unui aluat, incorporati o lingura de ...Citeste »