Ingrediente:
200 g file de ton, fiert si scurs bine de apa, si maruntit
1 ou
100 grame ceapa verde taiata marunt
10 g ulei de masline
Mod de preparare:
Am prajit putin ceapa in tigaia de teflon fara ulei.
Am adaugat peste pestele maruntit, am pus oul, si multe mirodenii.
Mararul a fost in cantitate mare.
Am incalzit tigaia de teflon, am uns-o ...Citeste »
Placintele preparate dupa aceasta reteta au 4.8 pucte la 100 gr.
Ingrediente:
Pentru foi:
500 g faina
1/2 lingurita sare
3 linguri de ulei
10-15 g drojdie proaspata
apa calda cat cuprinde
Pentru umplutura:
500 g branza de vaci dulce
250 g telemea
un borcan iaurt mic
lapte
coaja rasa de lamaie
5 oua
zahar vanilinat
Mod de preparare:
Din ingredientele pentru foi se framanta o coca, care se lasa sa se ...Citeste »
17 Octombrie, 2009Interviuri
Spune-ne cateva cuvinte despre tine si ce iti place sa faci in timpul liber?
Ma numesc Laura, am 22 de ani si sunt din Cluj… am absolvit Administrarea Afacerilor in 2008 si acum sunt in cautarea unui loc de munca.
In timpul liber ador sa citesc o carte buna, sau sa vizionez un film bun, si imi ...Citeste »
17 Octombrie, 2009Interviuri
Spune-ne cateva cuvinte despre tine si ce iti place sa faci in timpul liber?
26 de ani, profesoara in Suedia, gurmanda convinsa, ambitioasa si incapatanata.
Imi place sa fac de mancare in timpul liber si sa incerc retete noi, sa dorm si sa joc scrabble, am o placere bolnava pentru litere si tot ceea ce are de-a ...Citeste »
28 Septembrie, 2009Grupa sanguina AB
Alimentaţia ideală pentru persoanele cu grupa sanguină AB – Legume
Legume
RAŢIE / FRECVENŢĂ:
O ceaşcă de legume crude sau înăbuşite
3 – 5 ori pe zi
AVANTAJOS
NEUTRU
DE EVITAT
broccoli
alge
anghinare
cartofi dulci (batate)
anason
ardei chilli
castravete
andive
ardei gras (verde, rosu, galben)
ciuperci maitake
cartofi
avocado
conopida
castane de apa
lastari de fasole mung
germeni de lucerna
ceapa
lastari de ridichi
papadie
ceapa verde
lastari de ridichi de luna
pastarnac
cicoare
masline (negre)
patrunjel
ciuperci:
Abalone
Stridie
Champignon
Enoki
Portobello
Shiitake
porumb (pitic, folosit numai conservat)
sfecla ...Citeste »