Salata de crevete cu sos de marar (pentru 4 portii)
Ingrediente salata de crevete:
1 cana vin alb sec
1 lingurita seminte de mustar
¼ lingurita boia de ardei iute
2 foi de dafin
1 lamaie taiata felii
750 gr crevete mari curatate
Ingrediente sos de marar:
3 linguri ulei de masline extravirgin
3 linguri otet de vin rosu
2 linguri de apa
2 linguri ...Citeste »
Crema de urda cu ciocolata (pentru 1 portie)
Ingrediente:
½ cana urda partial degresata
½ lingurita cacao pudra
¼ lingurita esenta de vanilie
1 pachet inlocuitor de zahar
1 pliculet de cafea instant
5 bucatele de ciocolata
Mod de preparare:
Amestecati intr-un castron urda, esenta de vanilie si indulcitorul de zahar.
Serviti compozitia rece, presarata cu cafea instant si garnisita cu ciocolata.
Informatii nutritionale ...Citeste »
Maioneza cu verdeata (pentru 1 cana)
Ingrediente:
¾ cana maioneza cu continut redus de grasime
¾ cana verdeata tocata (marar, tarhon, patrunjel)
1 lingura zeama de lamaie proaspat stoarsa
1 lingurita sos de soia dietetic
1 catel de usturoi mic
Mod de preparare:
Puneti in mixer sau in robotul de bucatarie maioneza, verdeata, zeama de lamaie, sosul de soia si usturoiul.
Amestecati bine.
Informatii nutritionale ...Citeste »
Crema de urda cu vanilie (pentru 1 portie)
Ingrediente:
½ cana urda partial degresata
¼ lingurita esenta de vanilie
1 pachet indulcitor de zahar
Mod de preparare:
Amestecati intr-un castron urda, esenta de vanilie si indulcitorul de zahar.
Serviti compozitia rece.
Informatii nutritionale per portie:
178 calorii, 14 gr proteine, 7 gr carbohidrati, 10 gr grasime, 6 gr grasimi saturate, 155 mg sodiu, 38 ...Citeste »
Somon la gratar cu rozmarin (pentru 4 portii)
Ingrediente:
500 gr somon
2 lingurite ulei de masline extravirgin
2 lingurite zeama de lamaie proaspat stoarsa
¼ lingurita sare
1 varf de cutit piper negru proaspat macinat
2 catei de usturoi tocati
2 lingurite frunze proaspete de rozmarin maruntite sau 1 lingurita de rozmarin uscat maruntit
frunze proaspete de rozmarin pentru decor (optional)
capere (optional)
Mod de ...Citeste »