Gazpacho (pentru 5 portii)
Ingrediente:
½ cani suc de rosii sau de legume
1 cana rosii curatate de coaja si seminte tocate marunt
½ cana telina tocata marunt
½ cana castravete tocat marunt
½ cana ardei gras verde tocat marunt
½ ceapa verde tocata marunt
3 linguri otet de vin alb
2 linguri ulei de masline extravirgin
1 catel mare de usturoi tocat marunt
2 lingurite ...Citeste »
Omleta occidentala din albusuri (pentru 1 portie)
Ingrediente:
1 lingura ardei gras verde maruntit
1 lingura hasma tocata
1 lingura gogosar maruntit
2 albusuri
3 linguri branza telemea slaba, rasa
Mod de preparare:
Caliti ardeii si ceapa intr-o tigaie mijlocie, in putin ulei pana cand incepe sa se inmoaie.
Turnati deasupra albusurile batute.
Cand omleta este partial inchegata, presarati branza pe jumatate din suprafata, apoi ...Citeste »
Crema de urda cu migdale (pentru 1 portie)
Ingrediente:
½ cana urda partial degresata
½ lingurita esenta de migdale
¼ lingurita esenta de vanilie
1 pachet inlocuitor de zahar
1 lingurita migdale prajite
Mod de preparare:
Amestecati intr-un castron urda, esenta de migdale si indulcitorul de zahar.
Serviti compozitia rece, presarata cu migdale prajite.
Informatii nutritionale per portie:
192 calorii, 15 gr proteine, 8 gr carbohidrati, ...Citeste »
“Piure-surpriza” South Beach (pentru 4 portii)
Ingrediente:
4 cani buchetel de conopida
60 gr margarina
1 varf de cutit sare
1 varf de cutit piper negru proaspat macinat
Mod de preparare:
Fierbeti conopida la abur pana cand se inmoaie.
Faceti-o piure si adaugati margarina.
Folositi sare si piper dupa gust.
Informatii nutritionale per portie:
81 calorii, 2 gr proteine, 5 gr carbohidrati, 6 gr grasime, 2 ...Citeste »
Rosii la gratar (pentru 2 portii)
Ingrediente:
2 rosii mari, bine coapte, taiate in doua pe orizontala
1 varf de cutit de sare (optional)
1 varf de cutit piper negru proaspat macinat (optional)
Mod de preparare:
Asezati rosiile pe gratar, cu partea taiata in sus.
Presarati-le cu sare si piper, daca doriti.
Coaceti-le timp de 7-10 minute pana cand sunt bine rumenite.
Informatii nutritionale ...Citeste »