Promo
Pate fin de pui cu champignon si coaja de portocale
20 Decembrie, 2010Aperitive, Promo, Retete Craciun ComentariiIngrediente pentru 6 portii:
champignon mici – 150 gr
file de pui/piept de pui – 300 gr
ou de gaina, integral – 2 bucati
coaja de portocale rasa fin – 1 lingura
pesmete razuit – 1 lingura
frisca 20% grasime – 60 ml
mustar – 1/2 lingurita ceai
sare, piper alb – dupa gust
Mod de preparare:
Fileul de pui se da prin blender sau ...Citeste »
Rulada de curcan cu fructe uscate
20 Decembrie, 2010Fripturi, Mancaruri cu carne, Promo, Retete Craciun ComentariiIngrediente pentru 8 portii:
suc de lamaie – de la 1 bucata
sare, piper negru – dupa gust
caise uscate – 78 gr
stafide aurii mari – 30 gr
nuca – 22 gr
mustar boabe – 2 linguri
miere de salcam – 1 lingura
file de curcan/piept de curcan – 945 gr
Mod de preparare:
Fileurile de curcan se taie fasii late, se bat putin ...Citeste »
Ingrediente pentru 16 portii:
file de pui/piept de pui – 3 bucati
bulion de pui
cascaval slab/mozzarella – 300 gr
broccoli – 500 gr
champignon marinati – 300 gr
verdeata – multa
capere
rosii – pentru decor
gelatina
sare – dupa gust
Mod de preparare:
Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare, apoi se scurge de apa, se lasa la racit, iar mai tarziu se ...Citeste »
Fursecuri de migdale, pentru Craciun
14 Decembrie, 2010Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete Craciun ComentariiPentru aceasta reteta de fursecuri pentru Craciun se va folosi faina de migdale decojite sau nedecojite, depinde de culoarea pe care vrem sa o aiba fursecurile, deschisa sau putin intunecata.
Ingrediente pentru 16 fursecuri:
ou integral – 1 bucata
zahar brun/fructoza/sirop de agave – 65 gr
praf de copt – 1 lingurita
migdale macinate (faina de migdale) – 200 gr
migdale ...Citeste »
Prajiturele de cocos fara foc, pentru Craciun
14 Decembrie, 2010Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete Craciun ComentariiIngrediente pentru 16 prajiturele:
zahar brun/fructoza/sirop de agave – 100 gr
galbenusuri fierte – 4 bucati
unt – 30 gr
rom/lichior de oua – 3 linguri
nuca de cocos rasa – 100 gr
ciocolata
Mod de preparare:
Toate ingredientele, in afara de ciocolata, se amesteca bine si se formeaza bilute.
Se face o adancitura pe mijloc.
Ciocolata se topeste pe bain-marie.
Se pune o picatura de ...Citeste »