Promo
Ton
22 Martie, 2010Afectiuni cardio-vasculare, Calorii, Info alimente, Promo, Sanatatea in familie 3 ComentariiTonul – un aliment bogat in omega 3
Tonul este, acum, unul dintre cele mai populare soiuri de pesti in Japonia.
Are numeroase beneficii pentru sanatate, printre care scaderea tensiunii arteriale, prevenirea bolilor cardiace si prevenirea bolii Alzheimer.
Tonul este o sursa excelenta de proteine, chiar daca unele vitamine si minerale se pierd in timpul procesarii si conservarii ...Citeste »
Ingrediente:
250 gr branza proaspata degresata
5 gr coaja de lamaie
3 oua
60 gr fructoza
1 praf de sare
10 ml ( merge si mai putin) ulei de masline pentru uns forma
2 ml esenta de vanilie
Mod de preparare:
Se fierbe coaja de lamaie cateva minnute, apoi se toaca marunt.
Fructoza se amesteca cu galbenusurile, se freaca pana capata un amestec cremos.
Se adauga ...Citeste »
Clatite din ovaz, reteta pentru Montignac faza I
Ingrediente:
fulgi de ovaz
apa sau lapte degresat 0.1%
gem dietetic, fara zahar
Mod de preparare:
Se pun, intr-un castron, fulgii de ovaz cu apa sau lapte degresat 0.1% grasime.
Se lasa un pic sa se umfle, apoi se fac pasta cu blender-ul vertical.
Se pun intr-o tigaie antiaderenta, fara ulei si le punem cu ...Citeste »
Probabil multe / multi dintre voi, cand aud cuvantul “dieta / cura”, isi imagineaza o salata verde, un iaurt mic si 100 gr de branza de vaci. Asta-i meniul unei persoane, care tine cura, pentru o zi…
Gresit!!! Oricand va pot demonstra ca o cura de slabire nu inseamna nemancat sau ciugulit 3 firisoare de salata.
Descifrand ...Citeste »
Ciuperci umplute (pentru 1 portie)
Ingrediente:
5 ciuperci champignon maricele
1 ceapa mica
1 catel usturoi
150 gr piept pui
100 gr cascaval
1 lingura ulei de masline
piper dupa gust
Mod de preparare:
Se curata ciupercile de codite si se umplu cu: ceapa, usturoi, pieptul fiert, coditele, toate tocate marunt si calite (mai mult fierte, pentru ca am stins cu zeama de la piept) ...Citeste »