Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Despre dietetic

Fursecuri simple cu migdale

Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete Montignac faza II, Retete lacto vegetariene, Retete post, Retete vegetariene 3 Comentarii
Fursecuri simple cu migdale

Fursecuri cu migdale (pentru 13 bucati)
Ingrediente:

5 gr tarate fine de grau
58 gr faina integrala
30 gr fructoza, sirop de agave
4 ml esenta de vanilie, lamaie
10 ml ulei masline, o lingura
13 migdale
5 gr scortisoara
25 gr unt/(nu margarina)

Mod de preparare:

Se topeste untul si se freaca cu fructoza pana se topeste.
Se adauga uleiul si se amesteca bine.
Apoi esentele, taratele, ...Citeste »

Prajitura cu branza

Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete Montignac faza I, Retete lacto vegetariene Comentarii
Prajitura cu branza

Ingrediente:

250 gr branza proaspata degresata
5 gr coaja de lamaie
3 oua
60 gr fructoza
1 praf de sare
10 ml ( merge si mai putin) ulei de masline pentru uns forma
2 ml esenta de vanilie

Mod de preparare:

Se fierbe coaja de lamaie cateva minnute, apoi se toaca marunt.
Fructoza se amesteca cu galbenusurile, se freaca pana capata un amestec cremos.
Se adauga ...Citeste »

Clatite din ovaz

Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete Montignac faza I, Retete lacto vegetariene, Retete post, Retete vegetariene 1 Commentariu
Clatite din ovaz

Clatite din ovaz, reteta pentru Montignac faza I
Ingrediente:

fulgi de ovaz
apa sau lapte degresat 0.1%
gem dietetic, fara zahar

Mod de preparare:
Se pun, intr-un castron, fulgii de ovaz cu apa sau lapte degresat 0.1% grasime.
Se lasa un pic sa se umfle, apoi se fac pasta cu blender-ul vertical.
Se pun intr-o tigaie antiaderenta, fara ulei si le punem cu ...Citeste »

Rulada cu gem

Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete Montignac faza I, Retete lacto vegetariene Comentarii
Rulada cu gem

Ingrediente:

4 oua
4 linguri rase fructoza ( aprox 35 gr)
2 linguri ulei de masline ( aprox 40 ml)
4 linguri faina integrala ( aprox 55 gr)
1 fiola esenta vanilie ( 10 ml)
4- 5 lunguri gem fara zahar

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 170 C.
Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina.
Se pune deoparte.
Se aseaza ...Citeste »

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
  • De ce vrei sa slabesti?
    Baffitza: Buna! am 23 de ani si un baietel de1,6ani...Inka din timpul sarcinii ...
  • Ceai verde
    ana aioanei: E foarte bun ceaiul verde,si eu il beau neindulcit.dar pe langa ceai ...
  • Uleiul de migdale dulci
    ana aioanei: Minunat!!!Ma bucur foarte mult de aceste informatii,eu chiar am probleme cu parul.Ami ...
  • Nutritie - Oua
    ana aioanei: foarte bun articolul si util.am mai invatat ceva.pana acuma am evitat ouale,consumam ...
  • Eşti predispusă la Obezitate?
    oana: am 13 ani 1,54 inaltime si 62kg..dar nu stiu cum sa le ...
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: