Fursecuri cu migdale (pentru 13 bucati)
Ingrediente:
5 gr tarate fine de grau
58 gr faina integrala
30 gr fructoza, sirop de agave
4 ml esenta de vanilie, lamaie
10 ml ulei masline, o lingura
13 migdale
5 gr scortisoara
25 gr unt/(nu margarina)
Mod de preparare:
Se topeste untul si se freaca cu fructoza pana se topeste.
Se adauga uleiul si se amesteca bine.
Apoi esentele, taratele, ...Citeste »
Strudel dietetic de mere (pentru 8 portii)
Ingrediente:
3 mere mari golden curatate de coaja si seminte – 785 gr
stafide – 30 gr
zahar brun (optional) – 1 lingura
ulei de floarea soarelui – 1 lingura
foi strudel
Mod de preparare:
Se taie cubulete merele si se calesc intr-o tigaie de teflon cu o lingura ulei, una zahar si jumatate pahar apa ...Citeste »
Pere fierte la abur, umplute cu ciocolata (pentru 2 portii)
Ingrediente:
2 pere coapte, spalate
10 bucatele de ciocolata amaruie
Mod de preparare:
Taiati partea de sus a perelor, putin deasupra portiunii in care incep sa se bombeze.
Scoateti casuta cu samburi cu ajutorul unei lingurite.
Umpleti fiecare para cu 5 bucatele de ciocolata.
Puneti la foc “capetele” taiate ale perelor.
Asezati fiecare para ...Citeste »