Ingrediente:
700 gr dovleac
1 ceapa
100 ml frisca 20%
sare, piper, dupa gust
1 lingurita suc de lamaie (optional)
sos de soia, dupa gust
varf de cutit pudra/praf boia de ardei dulce
cascaval cheag tare, dupa gust
Mod de preparare:
Dovleacul se portioneaza si impreuna cu ceapa se pune pe foc mic, pana cand este gata.
Ceapa se scoate, iar dovleacul se face piure cu ...Citeste »
Ingrediente:
telina – 85 gr
ceapa rosie – 60 gr
pastarnac – 42 gr
ardei gras rosu – 180 gr
rosii pasate – 500 gr
rosii intregi decojite – 300 gr
leustean – 10 gr
apa – 1500 ml
ulei masline – 15 ml
sare
vegeta dietetica
Mod de preparare:
Se pune apa la fiert.
Intre timp se curata toate legumele si taie cubulete.
Cand incepe apa sa fiarba, punem ...Citeste »
Ciorba dietetica cu pui
Ingrediente:
Leustean – 100 gr
Sare de/pentru masa – 18 gr (1 lingura)
Carne de pui, piept, carne macra, crud – 640 gr (3 jumatati de piept de pui)
Apa plata – 3500 ml
Ceapa – 70 gr
Legume asortate Minestrone – 450 gr
Paste, din porumb, negatite – 40 gr
Mod de preparare:
Intr-un castron mai mare se pun 3,5 ...Citeste »