Ingrediente:
40 ml ulei
100 g ceapa taiata marunt
10-15 g usturoi maruntit
5 g boia
250 ml lapte
10 g smantana
3 oua
750 ml zer (optional… eu am pus pentru ca e foarte gustoasa ciorba daca pui zer)
280 g salata
Mod de preparare:
Uleiul cu ceapa si usturoiul se calesc un pic, apoi se adauga boiaua, si se pune imediat dupa boia apa, ...Citeste »
Ingrediente:
200 g file de ton, fiert si scurs bine de apa, si maruntit
1 ou
100 grame ceapa verde taiata marunt
10 g ulei de masline
Mod de preparare:
Am prajit putin ceapa in tigaia de teflon fara ulei.
Am adaugat peste pestele maruntit, am pus oul, si multe mirodenii.
Mararul a fost in cantitate mare.
Am incalzit tigaia de teflon, am uns-o ...Citeste »
Placintele preparate dupa aceasta reteta au 4.8 pucte la 100 gr.
Ingrediente:
Pentru foi:
500 g faina
1/2 lingurita sare
3 linguri de ulei
10-15 g drojdie proaspata
apa calda cat cuprinde
Pentru umplutura:
500 g branza de vaci dulce
250 g telemea
un borcan iaurt mic
lapte
coaja rasa de lamaie
5 oua
zahar vanilinat
Mod de preparare:
Din ingredientele pentru foi se framanta o coca, care se lasa sa se ...Citeste »