Anghinare Benedict (pentru 2 portii)
Ingrediente:
2 anghinare medii
2 felii de costita
2 oua
4 linguri de sos olandez
Mod de preparare:
Spalati tulpinile de anghinare. Taiati-le la baza si inlaturati frunzulitele din partea de jos. Asezati tulpinile de anghinare in pozitie verticala intr-o oala adanca, cu 3-4 degete de apa in care ati pus putina sare. Acoperiti si fierbeti la ...Citeste »
Crema de urda cu coaja de lamaie (pentru 1 portie)
Ingrediente:
½ cana urda partial degresata
¼ lingurita coaja rasa de lamaie
¼ lingurita esenta de vanilie
1 pachet inlocuitor de zahar
Mod de preparare:
Amestecati intr-un castron urda, coaja de lamaie, esenta de vanilie si indulcitorul de zahar.
Serviti compozitia rece.
Informatii nutritionale per portie:
178 calorii, 14 gr proteine, 7 gr carbohidrati, 10 ...Citeste »
Pui cu otet balsamic (pentru 6 portii)
Ingrediente:
6 jumatati de piept de pui dezosat si fara piele
½ lingurite frunze proaspete de rozmarin, maruntite
2 catei de usturoi tocati
½ lingurita piper negru proaspat macinat
½ lingurita sare
2 linguri ulei de masline extravirgin
4-6 linguri vin alb (optional)
¼ cana otet balsamic
Mod de preparare:
Spalati carnea de pui si stergeti-o.
Amestecati bine ...Citeste »
Gazpacho (pentru 5 portii)
Ingrediente:
½ cani suc de rosii sau de legume
1 cana rosii curatate de coaja si seminte tocate marunt
½ cana telina tocata marunt
½ cana castravete tocat marunt
½ cana ardei gras verde tocat marunt
½ ceapa verde tocata marunt
3 linguri otet de vin alb
2 linguri ulei de masline extravirgin
1 catel mare de usturoi tocat marunt
2 lingurite ...Citeste »
Omleta occidentala din albusuri (pentru 1 portie)
Ingrediente:
1 lingura ardei gras verde maruntit
1 lingura hasma tocata
1 lingura gogosar maruntit
2 albusuri
3 linguri branza telemea slaba, rasa
Mod de preparare:
Caliti ardeii si ceapa intr-o tigaie mijlocie, in putin ulei pana cand incepe sa se inmoaie.
Turnati deasupra albusurile batute.
Cand omleta este partial inchegata, presarati branza pe jumatate din suprafata, apoi ...Citeste »