Paste cu scoici si sos de rosii
13 Mai, 2010 Paste, Pizza, Promo |
![]() |
Paste cu scoici si sos de rosii
Ingrediente:
- 1 ceapa taiata marunt
- 1 lingura margarina lichida dietetica
- suc de rosii
- sare si piper
- aproximativ 200 de grame scoici fara cochilie
- 300 grame de pasta
- 2 catei de usturoi presati
Mod de preparare:
- Caleste usturoiul cu ceapa pana isi schimba culoarea si se inmoaie, adauga sucul de rosii, sarea si piperul si lasa-le la foc mic inca vreo 5 minute.
- Intre timp, fierbe pastele.
- Amesteca scoicile in sosul de rosii chiar inainte de servire (scoicile nu trebuie sa fiarba).
- Pastele se amesteca cu sosul si se servesc foarte calde.
Pofta buna!
Mai cititi si...
- Lasagna cu spanac
Lasagna cu spanac (pentru 2 portii) Ingrediente: 500 gr spanac 1 ceapa 1 lingura ulei 1 catel usturoi sare, piper nucsoara rosii dintr-o conserva (850 ml) boia de ardei 1/2 lingurita oregano 1 lingura faina 250 gr branza de vaci 6 foi lasagna frunze de busioc Mod de preparare: Spanacul se - Vinete “parmigiana”
Ingrediente: ceapa usturoi vinete suc de rosii sare ulei de masline mozzarella parmezan busuioc Mod de preparare: Am spalat vinetele, le-am taiat pe lung apoi le-am lasat in apa cam vreo 20 de minute. Le-am lasat la scurs bine, apoi le-am presarat cu putina sare. Intre timp - Spaghetti cu sos de rosii
Zilele acestea o slabuta era uimita ca intr-un regim de slabire sunt permise si pastele. Da, sunt permise, dar cu masura si in combinatie cu legume, sosuri de legume dietetice, fara grasimi si prea multe calorii. Spaghetti - Paste cu rucola si masline
Ingrediente: 30 gr rucola 2 rosii 50 gr mozzarella 3 masline fara samburi 1 fir de ceapa de verde 1 lingurita de ulei de masline sare piper 100 gr fusilli (paste spiralate) Mod de preparare: Spalati si curatati rucola, apoi taiati-o in bucati mai maricele. Rosiile opariti-le, - Pangasius cu sos de rosii, smantana si castraveciori
Pangasius cu sos de rosii, smantana si castraveciori Ingrediente: 2 bucati file de peste pangasius 1 ceapa mica 2 catei usturoi 2-3 rosii 2 linguri ulei masline 200 ml smantana 6-8 castravecior murati cornisoni 2 linguri