Ingrediente pentru 6 portii:
6 oua
500 urda usor sarata
200 branza de oaie sarata
200 gr spanac congelat
o ceapa
3 catei de usturoi
Mod de preparare:
Se mixeaza toate ingredientele (ceapa si usturoiul facute in blender si apoi puse la oala cu spanacul la fiert).
Compozitia se rastoarna intr-un vas de tarta yena si se da la cuptor pentru 30 minute.
Pofta buna! ...Citeste »
Ingrediente:
faina de naut - 3 linguri
ulei de masline - 1/2 lingurita
apa - 4-5 linguri
Mod de preparare:
Se amesteca ingredientele, daca se formeaza cocoloase se sparg cu mixerul (cel cu lame, nu cel cu care batem albusurile).
Se fac intr-o tigaie de teflon cu ajutorul unei palete de silicon.
Tigaia se pune un pic la incins, se unge cu putin ulei, cu ...Citeste »
O reteta de aperitiv dietetic foarte simpla, usor de facut si delicioasa.
Ingrediente pentru 2 portii:
ciuperci champignon – 214 gr (4 “palarii” mari)
sare, piper – dupa gust
mozzarella – 75 gr
patrunjel tocat
Mod de preparare:
Se spala ciupercile. Se rup coditele.
Pe o tava se pune hartie de copt, iar pe ea se aranjeaza “palarioarele” de ciuperci.
Deasupra se presara ...Citeste »
2 Iunie, 2010Aperitive, Promo
Chiftelute de porc la cuptor (15 bucati)
Ingrediente:
375 gr carne de porc tocata (din pulpa de porc, degresata)
sare
piper
coriandru
marar uscat, 1/2 lingurita
1 ou
Mod de preparare:
Se amesteca toate ingredientele de mai sus.
Se umezesc mainile pentru a forma chiftelutele de porc.
Pe o tava se pune o foaie de hartie de copt si pe ea se pun chiftelutele.
Se dau la ...Citeste »
Maki sushi (pentru 4 portii)
Ingrediente:
75g orez brun cu bob mediu
100 g somon afumat
40 g castravete proaspat
60 g morcov
2 linguri otet balsamic
1/2 lingurita zahar
1 lingurita sare
1 lingurita sos de soia
3 linguri vin alb
1 lingurita miere
3 foi nori
Au iesit 3 rulouri, 475 g in total.
Mod de preparare:
Orezul se fierbe in apa cu sare. Dupa ce a fiert ...Citeste »