Ingrediente pentru 3-4 persoane:
125 gr faina de naut
1 lingurita ulei de masline
500 ml apa
sare
Mod de preparare:
Apa se pune la fiert cu sarea si uleiul
Cand apa incepe sa fiarba, se pune faina de naut si se amesteca energic pentru a nu se forma cocoloase. Daca se vor forma, folositi un mixer pentru a le sparge.
Intr-o tavita, ...Citeste »
Ingrediente:
1 litru de lapte integral
8 oua
1 lamaie rasa
4 linguri de fructoza in compozitie
4 linguri de fructoza pentru caramel
Mod de preparare:
Se fierbe laptele apoi se lasa la racit, iar pe urma se amesteca cu fructoza, ouale si lamaia rasa.
Intr-un ibric se pune fructoza cu o lingura de apa – doar sa umezeasca fructoza, nu sa fie ...Citeste »
Ingrediente:
1 avocado
1 pahar mare de 400 gr de zmeura
2 tablete de ciocolata 75% cacao
2 linguri de lapte de cocos ( cocos, apa, emulgator)
2 linguri (mari de ciorba) de sirop de agave
Mod de preparare:
Am facut din avocado piure, am mixat si zmeura in bol, am pus siropul de agave.
In acest timp intr-un vas am topit ciocolata ...Citeste »
Este o reteta de ardei umpluti pe care in nici un caz nu trebuie sa o ocoliti.
Sunt foarte buni, dietetici si se potrivesc de minune pentru faza I Montignac.
Ingrediente:
7 ardei
1/2 kg de carne tocata de manzat
4 ciuperci cu tot cu codite
patrunjel
sare piper
1 ou
2 cepe
Mod de preparare:
Am tocat si amestecat toata carnea cu o ceapa, ...Citeste »
Ingrediente:
dovlecei
urda
piper
ceapa verde
zaatar
cabanos
rosii
oua – 4 bucati
cascaval
Mod de preparare:
Am pus un rand de felii subtiri de dovlecei, am presarat urda sfaramata, piper, ceapa verde, zaatar (un condiment din Israel), cateva rondele de cabanos (mai mult de miros, ca sunt afumati), apoi am pus iar dovlecei si din nou acelasi strat de urda, ceapa verde, etc…
La sfarsit, am ...Citeste »