Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Despre retete montignac

Ciuperci umplute

Promo, Retete Montignac faza I Comentarii
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute (pentru 1 portie)
Ingrediente:

5 ciuperci champignon maricele
1 ceapa mica
1 catel usturoi
150 gr piept pui
100 gr cascaval
1 lingura ulei de masline
piper dupa gust

Mod de  preparare:

Se curata ciupercile de codite si se umplu cu: ceapa, usturoi, pieptul fiert, coditele, toate tocate marunt si calite (mai mult fierte, pentru ca am stins cu zeama de la piept) ...Citeste »

Rulada cu gem

Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete Montignac faza I, Retete lacto vegetariene Comentarii
Rulada cu gem

Ingrediente:

4 oua
4 linguri rase fructoza ( aprox 35 gr)
2 linguri ulei de masline ( aprox 40 ml)
4 linguri faina integrala ( aprox 55 gr)
1 fiola esenta vanilie ( 10 ml)
4- 5 lunguri gem fara zahar

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 170 C.
Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina.
Se pune deoparte.
Se aseaza ...Citeste »

Salata de spanac, Montignac Faza I

Retete Montignac faza I, Retete lacto vegetariene, Retete vegetariene, Salate Comentarii
Salata de spanac, Montignac Faza I

Reteta pentru faza I dieta Montignac, recomandata de slabuta Teodora
Ingrediente:

jumatate kg de spanac
2 fire de ceapa verde
o legatura mica de marar proaspat
ulei de masline
otet
sare

Mod de preparare:
Se spala bine spanacul.
Se taie fasii.
Se spala si se taie rondele ceapa verde.
Mararul se spala si el, si se toaca cat mai marunt.
Se amesteca toate cu ulei, otet si sare ...Citeste »

Supa crema de legume, Montignac faza I

Ciorbe, supe, borsuri, Retete Montignac faza I, Retete lacto vegetariene Comentarii
Supa crema de legume, Montignac faza I

Ingrediente:

200 gr rosii
200 gr ardei gras galben
150 gr dovlecei
150 gr ceapa
20 gr usturoi
20 gr patrunjel
10 ml ulei de masline
250 ml iaurt
100 gr branza quark
200 gr broccoli

Mod de preparare:
Se fierb toate legumele, in afara de usturoi, care e optional, si de patrunjel.
Cand au fiert se scurge apa intr-un castron si se mixeza, impreuna cu usturoiul.
Se adauga ...Citeste »

Paine Montignac

Panificatie, Retete Montignac faza I, Retete lacto vegetariene, Retete vegetariene Comentarii

Ingrediente:

410 gr faina integrala
1 plic drojdie uscata
300 ml apa calda
1 lingurita sare

Mod de preparare:
Drojdia se pune in apa calduta si se amesteca. Se lasa cam 15 minute.
Apoi se adauga faina si sarea, si se amesteca toate cu paletele inelare de la mixer.
Se pun intr-un vas, se acopera si se lasa la crescut (in cuptorul neaprins) ...Citeste »

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: