Salata de mozzarella si rosii (pentru 4 portii)
Ingrediente:
2 rosii mijlocii, bine coapte, taiate felii
125 gr branza mozzarella proaspata, taiata felii
1/4 cana frunze proaspete de busuioc
2 linguri ulei de masline extravirgin
2 linguri otet balsamic
1 lingurita piper negru zdrobit
Mod de preparare:
Aranjati rosiile, branza si busuiocul pe un platou mare.
Amestecati uleiul si otetul si turnati-le peste salata.
Presarati piper.
Informatii ...Citeste »
Sos vinegreta cu otet balsamic (pentru 2/3 cana de sos)
Ingrediente:
1/3 cana ulei de masline extravirgin
1/3 cana otet balsamic
2 lingurite cimbru proaspat, maruntit
1/4 lingurita sare
1/8 lingurita piper alb
1 lingura busuioc proaspta, maruntit
Mod de preparare:
Puneti uleiul de masline, otetul, cimbrul, sarea, piperul si busuiocul intr-un borcan cu capac.
Inchideti borcanul si scuturati bine.
Informatii nutritionale per portie:
90 calorii, 0 ...Citeste »
Salata de ton, castraveti si ardei rosu cu sos de marar si lamaie (pentru 4 portii)
Ingrediente sosul de marar si lamaie:
1/4 cana ulei de masline extravirgin
3 linguri zeama de lamaie proaspat stoarsa
1-2 linguri marar tocat
1/2 lingurita sare
1/2 lingurita piper negru macinat mare
Ingrediente salata:
2 castraveti mijlocii, taiati bucatele
1 ardei gras rosu, taiat bucatele
2 conserve ...Citeste »
Surpriza cu scortisoara (pentru 1 portie)
Ingrediente:
1/4 cana branza de vaci dietetica
1 felie paine multicereale
1 varf de cutit scortisoara
Mod de preparare:
Intindeti branza de vaci pe felia de paine.
Presarati-o cu scortisoara si puneti-o pe gratar 2-3 minute pana cand devine spumoasa.
Informatii nutritionale per portie:
87 calorii, 9 gr proteine, 12 gr carbohidrati, 1 gr grasime, 0 gr grasimi ...Citeste »
Pui cu glazura de caise (pentru 4 portii)
Ingrediente:
1 cana gem de caise cu inlocuitor de zahar
1/3 cana suc proaspat de portocale
1/4 cana margarina
4 bucati de piept de pui
1 varf de cutit sare
1 varf de cutit piper negru macinat
Mod de preparare:
Preparati glazura amestecand gemul de caise cu sucul de portocale si margarina.
Frecati bucatile de piept de ...Citeste »