Ciuperci umplute cu spanac (pentru 8 portii)
Ingrediente:
1 pachet (250 gr) spanac congelat, maruntit
1 lingurita sare
8 ciuperci mari
1 lingura ulei de masline extravirgin
Mod de preparare:
Puneti o cana de apa intr-o cratita mijlocie si lasati-o sa fiarba.
Adaugati spanacul si sarea. Acoperiti si fierbeti conform instructiunilor de pe pachet.
Spalati ciupercile. Taiati si tocati cozile, indepartand capetele.
Incalziti uleiul de ...Citeste »
Piept de pui cu ghimbir (pentru 4 portii)
Ingrediente:
1 lingura zeama de lamaie proaspat stoarsa
½ lingurita ghimbir proaspat ras
½ lingurita piper negru proaspat macinat
2 catei de usturoi
4 jumatati de piept de pui dezosat si fara piele
Mod de preparare:
Amestecati intr-un bol zeama de lamaie, ghimbirul, piperul si usturoiul.
Puneti bucatile de piept de pui intr-un castron adanc.
Turnati deasupra ...Citeste »
Salata orientala de varza (pentru 4 portii)
Ingrediente:
½ capatana de varza alba mica, tocata
3 hasme tocate
2 linguri ulei de susan brun
2 linguri otet din vin
2 linguri seminte de susan prajite
Mod de preparare:
Amestecati bine varza, hasmele, uleiul si otetul.
Tineti la frigider pana la servire.
Inainte de a servi, adaugati semintele de susan si amestecati din nou.
Informatii nutritionale per ...Citeste »
Salata de soia (pentru 4 portii)
Ingrediente:
1 punga (450 gr) de soia verde congelata
¼ cana otet de orez condimentat
1 lingura ulei vegetal
¼ lingurita sare
¼ piper negru proaspat macinat
1-2 legaturi ridichi (250 gr), taiate felii subtiri
1 cana frunze proaspete de coriandru, maruntite
Mod de preparare:
Intr-un castron mare amestecati boabele de soia (dezghetate), otetul, uleiul, sarea, piperul, ridichile si ...Citeste »
Somon inabusit cu sos de castraveti si marar (pentru 4 portii)
Ingrediente somon inabusit:
2 cani de vin alb sec
2 cani apa
½ lingurita de condiment concentrate cu gust de pasare
6 boabe de piper
4 ramurele de marar proaspat
2 foi de dafin
1 tulpina de telina tocata
1 lamaie mica, taiata felii
6 fileuri de somon de circa 1 cm grosime ...Citeste »