Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Grupa sanguina B – Cereale, panificatie si patiserie

Grupa sanguina B


Marina Capaţîna (Slăbuţa), Iniţiatorul mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România, Iniţiatorul Primei Petiţii Naţionale Pentru Dreptul la o Viaţă Sănătoasă, Artist Vizual, Co-Fondator Slabute.ro

Grupa sanguina B – Cereale, panificatie si patiserie, articol scris de catre Slăbuţa

Alimentaţia ideală pentru persoanele cu grupa sanguină B – Cereale, produse de panificaţie şi patiserie

Cereale
RAŢIE / FRECVENŢĂ:

  • 1 cească sub forma uscată
  • 2 – 4 ori pe săptămână

Pâine
RAŢIE / FRECVENŢĂ:

  • 1 felie pe zi

Paste făinoase
RAŢIE / FRECVENŢĂ:

  • 1 cească sub forma uscată
  • 2 – 4 ori pe săptămână
AVANTAJOS
NEUTRU DE EVITAT
alac (boabele cu tot cu coaja)
grau:

  • faina tip 405 sau 550
  • gris din grau sticlos
  • tarate de grau integral (graham)
grau:

  • bulgur
  • cuscus
  • faina de grau (cu exceptia tipurilor notate la rubrica “neutru”)
  • faina de grau sticlos
  • faina integrala de grau si paine din faina integrala de grau
  • fulgi de grau
  • germeni de grau, paine cu germeni de grau
  • gris de grau
  • srot de grau
  • paine nedospita evreiasca (matses)
  • tarate de grau
mei:

  • mei fiert
  • paine de mei
orez:

  • fulgi de orez
  • orez alb
  • orez Basmati
  • orez integral
hrisca:

  • casa (hrisca prajita)
  • paste (macaroane) de hrisca
  • tarate de hrisca
orez:

  • faina de orez
  • gofrete de orez
  • orez expandat
  • paine din orez integral
  • tarate de orez
paine de soia
Kamut (grau egiptean)
ovaz:

  • faina de ovaz
  • fulgi de ovaz
  • tarate de ovaz
paine cu tarate de ovaz, produse de patiserie din faina cu tarate de ovaz orez salbatic
paine din grau incoltit (paine tip Essener) paine de alac/faina de alac orz:

  • faina de orz

paine fara gluten paine cu gluten

Quinoa paine integrala de secara
paine integrala prajita/uscata

paine, dar si fulgi, din mai multe soiuri de cereale

porumb:

  • cornflakes
  • malai, prajitura din malai
secara:

  • paine de secara, faina de secara
  • paine din faina cu germeni de secara
  • fulgi de secara


stir


topinambur – pasta

Bibliografie:

  • Dieta grupelor sanguine – Autor: Anita Hessmann – Kosaris; Traducere: Alexandra Greceanu; Editura: GEMMA; Data apariţiei: 2006; Numar de pagini: 110
  • Alimentatia adecvata celor 4 grupe sanguine – Autor: Peter J. D`Adamo, Catherine Whitney; Traducere: Dana Brehar-Cioflec; Editura: Roata; Data apariţiei: 2004; Număr de pagini: 392

Mai cititi si...

  • Grupa sanguina AB – Cereale, panificatie si patiserie
    Alimentaţia ideală pentru persoanele cu grupa sanguină AB – Cereale, produse de panificaţie şi patiserie
  • Grupa sanguina A – Cereale, panificatie si patiserie
    Alimentaţia ideală pentru persoanele cu grupa sanguină A – Cereale, produse de panificaţie şi patiserie
  • Grupa sanguina 0 – Cereale, panificatie si patiserie
    Alimentaţia ideală pentru persoanele cu grupa sanguină 0 – Cereale, produse de panificatie si patiserie
  • Cereale fara gluten
    Ce inseamna intoleranta la gluten? In ultimul timp, cazurile de intoleranta la gluten au crescut foarte mult. Intoleranta la gluten este o boala inflamatorie a intestinului subtire, care apare ca rezultat a unei reactii imunoalergice fata
  • Indice Glicemic mare
    In articolul anterior am vorbit despre Indicele Glicemic, ce inseamna si care este importanta lui in alimentatie. In acest articol va prezentam lista de alimente cu Indice Glicemic Mediu. Bere Glucoza (dextroza) Cartofi prajiti sau gatiti la cuptor Faina de

Scrie o părere

Dacă vrei să discuţi mai multe despre stilul de viaţă sănătos şi alimentatia corectă, intră pe forum!

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare:
Grupa sanguina B (6 / 13)


Alimentaţia ideală pentru persoanele cu grupa sanguină B - Legume Legume RAŢIE / FRECVENŢĂ: O ceaşcă de legume crude sau înăbuşite 3 - 5 ori pe zi AVANTAJOS NEUTRU DE EVITAT ardei chili alge anghinare ...