Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Dorada in vin, la cuptor

Mancaruri cu peste, Promo


Marina Capaţîna (Slăbuţa), Iniţiatorul mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România, Iniţiatorul Primei Petiţii Naţionale Pentru Dreptul la o Viaţă Sănătoasă, Artist Vizual, Co-Fondator Slabute.ro

Dorada in vin, la cuptor, articol scris de catre Slăbuţa

Ingrediente:

  • dorada vin cuptor Dorada in vin, la cuptor1 peste dorada
  • 2 mere verzi
  • 1 bucata mare de fenicul
  • 1 limette
  • 100 ml vin alb (chardonnay)
  • putin piper roz
  • sare de mare dupa gust
  • ulei de masline

Mod de preparare:

Merele, feniculul si limette-ul se feliaza si se aseaza intr-o forma unsa cu ulei. Se sareaza putin.

Pestele curatat, spalat si sters cu un prosop de bucatarie, se condimenteaza cu piper roz si se sareaza cu sare grunjoasa. Se aseaza pe patul de mere-fenicul-limette. Se stropeste cu vin alb si se da la cuptor.

Se coace la temperatura de 180C ~20-25 minute. Se orneaza cu verdeata de la fenicul.

Pofta buna!

sursa: livejournal.com

Mai cititi si...

  • Pizza cu ciuperci si fenicul
    Ingrediente pentru 2 portii: Aluat 150 gr faina integrala 100 fr branza de vaci 1 lingurita praf de copt 3 linguri de lapte 2 linguri de ulei masline sare piper Umplutura 250 gr rosii sare piper 1 bulb de fenicul 50 gr champignon boia de ardei 1 lingura de ulei de
  • Miel cu rozmarin la cuptor
    Miel cu rozmarin la cuptor (pentru 4 portii) Ingrediente: 800 gr pulpa carne de miel 5 fire de rozmarin proaspat tocat 4 fire de menta proaspata tocata 4 fire patrunjel verde tocat 5 catei de usturoi tocat ulei de masline 2 lamai taiate
  • Cartofi noi copti cu usturoi, susan si sos de smantana
    sursa foto: www.livejournal.com Ingrediente: 1 kg cartofi noi 3-4 linguri susan 1 capatana usturoi verde sare ulei de masline patrunjel 300 ml smantana slaba 2 linguri hrean Mod de preparare: Cartofii se spala foarte bine, se sterg cu un prosop de bucatarie si se taie in
  • Peste cu praz, la cuptor
    Ingrediente: 4 pesti macrou congelati 3-4 fire praz 1-2 ardei 100 ml ulei 2 linguri bulion 1 lg marar busuioc sare piper Mod de preparare: Se taie in rondele prazul si ardeiul, si se pun intr-o cratita cu putina apa la fiert. Se adauga bulionul sau pasta
  • Tofu cu ciuperci, pe frunze de spanac
    Tofu cu ciuperci, pe frunze de spanac, 22 kcal/portie Ingrediente pentru 4 portii: 250 gr tofu 3 catei de usturoi 3 l. s. sherry sec 5 l. s. ulei de soia sare piper negru macinat 1 v. d. c. piper cayenne 1 l.

Scrie o părere

Dacă vrei să discuţi mai multe despre stilul de viaţă sănătos şi alimentatia corectă, intră pe forum!

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare:
Mancaruri cu peste, Promo (99 / 415)


Ingrediente: 1 1/2 cana faina de migdale (se poate inlocui cu faina grau integrala) 3/4 cana cacao 1/2 lingurita sare 1/4 lingurita piper macinat foarte fin 1/2 lingurita scortisoara macinata 160 gr unt, moale 115 ...