Retete vegetariene
Rosii la gratar
6 Februarie, 2010Aperitive, Retete South Beach faza I, Retete post, Retete vegetariene ComentariiRosii la gratar (pentru 2 portii)
Ingrediente:
2 rosii mari, bine coapte, taiate in doua pe orizontala
1 varf de cutit de sare (optional)
1 varf de cutit piper negru proaspat macinat (optional)
Mod de preparare:
Asezati rosiile pe gratar, cu partea taiata in sus.
Presarati-le cu sare si piper, daca doriti.
Coaceti-le timp de 7-10 minute pana cand sunt bine rumenite.
Informatii nutritionale ...Citeste »
Reteta pentru faza I dieta Montignac, recomandata de slabuta Teodora
Ingrediente:
jumatate kg de spanac
2 fire de ceapa verde
o legatura mica de marar proaspat
ulei de masline
otet
sare
Mod de preparare:
Se spala bine spanacul.
Se taie fasii.
Se spala si se taie rondele ceapa verde.
Mararul se spala si el, si se toaca cat mai marunt.
Se amesteca toate cu ulei, otet si sare ...Citeste »
Ingrediente:
200g proteine de soia texturate
200g faina de grau integrala
50g tarate de grau
1 lingura de ulei
drojdie de bere
1 lingura de zahar
apa minerala
Mod de preparare:
Se amesteca intr-un vas drojdia, o lingura de zahar pudra si 1/2 litru de apa si se pun intr-un loc caldut.
Cu mixerul se freaca proteinele de soia pana se transforma in praf.
Se adauga ...Citeste »
Ingrediente:
410 gr faina integrala
1 plic drojdie uscata
300 ml apa calda
1 lingurita sare
Mod de preparare:
Drojdia se pune in apa calduta si se amesteca. Se lasa cam 15 minute.
Apoi se adauga faina si sarea, si se amesteca toate cu paletele inelare de la mixer.
Se pun intr-un vas, se acopera si se lasa la crescut (in cuptorul neaprins) ...Citeste »